Fırat Üniversitesi'nden 9 transfer daha!

İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmeye hazırlanan MH Fırat Üniversitesi, 9 transfer daha gerçekleştirdi ve çalışmalarına hız verdi. Antrenör Erhan Gündüz, takımın son durumuna ilişkin Hakimiyet'e açıklamalarda bulundu

Fırat Üniversitesi'nden 9 transfer daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bölgesel Amatör Lig’de Elazığ’ın tek temsilcisi olacak olan MH Fırat Üniversitesi, 9 Haziran’da başlatılması planlanan lig öncesi hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Teknik Sorumlu Erhan Gündüz yönetiminde Elazığ Belediyespor Tesisleri’nde kampa giren bordo-beyazlı ekibimizde günde çift antrenmanlarla sezona hazırlanıyor.

GÜNDÜZ: “GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”
Takımın son durumu hakkında Hakimiyet’e açıklamalarda bulunan MH Fırat Üniversitesi Teknik Sorumlusu Erhan Gündüz, “Yeni sezon için kampa girdik ve antrenmanlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yeni transferlerimizin ardından aramıza 9 futbolcu kardeşim daha katıldı. Güzel bir ortamımız var. İnşallah sezon başlayana kadar hazır hale geleceğiz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz inşallah. Tek gayretimiz Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

İŞTE TRANSFERLER…
Ebubekir Yardim / Malatya Arguvan Belediyespor / Santrafor
Süleyman Baykuş / Gebzespor / Sağ bek
Özenç Albayrak / Şırnak İdman Yurdu / Forvet arkası
Ömer Faruk Kılıç / Şırnak İdman Yurdu / Ön libero
Okan Bebek / Cevizli Anadoluspor / Sağ Açık
Burakhan Cevher / Elazığ Yolspor / Santrafor
Mehmet Şehmuz Gül / Elazığ Yolspor / Stoper
Ömer Çağatay Yıldırım / Elazığ Yolspor / Kaleci.

İLK MAÇ ERZİNCAN ULALARSPOR’LA
Kovancılarspor ve Yolspor lige katılmama kararı almalarının ardından ilimizin tek temsilcisi olan ve 4. Bölge 6.Grup’ta mücadele edecek olan MH Fırat Üniversitesi GSK, Bingöl Karlıova Yıldırımspor ve Erzincan Ulalarspor ile eşleşmişti. Bölgesel Amatör Lig kura ve fikstür çekimi sonrası Bordo-Beyazlı ekibimiz ilk maçında Erzincan Ulalarspor ile karşılaşacak. 2. haftayı bay olarak geçecek temsilcimiz 3. Haftada ise evinde Karlıova Yıldırımspor’la karşılaşacak.

Fırat Üniversitesi'nden 9 transfer daha!
Fırat Üniversitesi'nden 9 transfer daha!
Fırat Üniversitesi'nden 9 transfer daha!
Fırat Üniversitesi'nden 9 transfer daha!