Fırat Üniversitesi Hastanesi Başeczacısı Suna TATAR İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi

Emeklilik töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, Başeczacı Suna Tatar' ın emeklilik vesilesi ile burada bulunduklarını, kendisine Başeczacımız Suna Hanım dediklerini, aslında onun kendileri için bir abla olduğunu ifade etti.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başeczacısı Suna TATAR İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi

Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, kendisinin 1994 yılında Fırat Üniversitesi Hastanesin’ e geldiğinde Suna Tatar’ ın o zaman yine Başeczacı olduğunu ve yaklaşık 36 yıldır hastaneye hizmet verdiğini, hastanenin kuruluşundan bugüne kendisinin yapı taşlarından, temel taşlarından biri olduğunu sözlerine ekledi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, emekliye ayrılan Başeczacı Suna Tatar’a bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hastanenin onun evi olduğunu her zaman kapılarının kendisine açık olacağını, her koşulda her şartda çok rahat bir şekilde yedi yirmi dört gelip gidebileceğini söyledi.

Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum dedi. Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, emekliye ayrılan Suna TATAR’ a onurluk ve çiçek takdim etti.

Emekliye ayrılan Başeczacısı Suna TATAR’ da herkese geldikleri için teşekkür ettiğini, vedaların hep zor olduğunu, hastanenin kendisi için birinci evi olduğunu ve hastanenin kendisi için çok önem arz ettiğini, herkesten razı olduğunu ifade etti.

Başeczacı Suna TATAR, zevkle ve severek çalıştığını, herkesten helallik istediğini ifade etti. Emeklilik törenine katılan herkese teşekkür etti.

Törende konuşan Fırat Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ve Hastane Baş Müdürü İlyas TÜRK de yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi

Fırat Üniversitesi Hastanesi 6. Kat Konferans Salonun da gerçekleştirilen emeklilik töreninde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, hastane yönetimi, öğretim üyeleri ve hastane çalışanları da hazır bulundu.