Fırat EDAŞ'tan Elazığ'da Elektrik Kesintisi Açıklaması

Fırat EDAŞ, Elazığ'da elektrik kesintisinin yaşanması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Elazığ'da elektrik şebekesi hatlarında arıza bulunmadığı kesintinin zorunlu hale geldiği ifade edildi.

Fırat EDAŞ'tan Elazığ'da Elektrik Kesintisi Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat EDAŞ, Elazığ’da elektrik kesintisinin yaşanması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada Elektrik dağıtım şebekesi hatlarında herhangi bir arıza bulunmadığı belirtilirken elektrik kesinti uygulanmasının zorunlu hale geldiği ifade edildi. 

Fırat Elektrik tarafından yapılan açıklamada; “6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olarak gerçekleşen depremlerden kaynaklı BOTAŞ doğalgaz iletim hatlarında meydana gelen büyük hasarlar nedeniyle oluşan arızalar ilgili kurumlar tarafından giderilmeye çalışılmaktadır. Doğalgaz iletim hatlarındaki onarım çalışması tamamlanarak Elazığ ilimizde doğalgaz arzının sürekliliğinin sağlanabilmesi için bazı tüketim gruplarına elektrik kesinti uygulanması zorunlu hale gelmiştir. Elektrik dağıtım şebekesi hatlarımızda herhangi bir arıza bulunmamaktadır. Elazığ’da yaşayan vatandaşlarımızın ve bölgede konaklayan depremzedelerimizin enerji arzına bir an önce erişebilmesi için tasarruflu ve bilinçli kullanım önem kazanmıştır. BOTAŞ doğalgaz iletim hatlarında oluşan arızanın giderilmesine müteakip elektrik sürekliliği sağlanacaktır. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz” denildi.