FHGC'de Gürtürk Dönemi

1988 yılında merhum Mehmet Topal tarafından kurulan  Şeref Tan, Eşref Turan, Bedrettin Keleştimur, Şükrü Kacar, Celal Şener, Murat Kuşcubaşı ve Semih Erdem gibi meslek büyüklerimizin hizmetleriyle bugüne gelen Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti kongresini yaptı ve yeni yönetimini seçti.

FHGC'de Gürtürk Dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıcak bir aile ortamı içerisinde ve olgunlukla geçen kongreye meslektaşlarımızın ilgisi yoğun oldu. Demek ki gazeteci dostlarımız cemiyetine sahip çıkıyor ve aidiyet bağını koparmıyor.

Birbirinden değerli üç gazeteci arkadaşımızın yarıştığı genel kurulda Serkan Gürtürk başkan seçilerek köklü ve güçlü bir kurumun başına geçti.

“Güçlü Cemiyet Güçlü Elazığ” sloganıyla yola çıkan Gürtürk’ün gazeteci meslektaşlarımızın hem mesleki hem de sosyal hayatına değecek önemli projeleri var. Zira Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin geçmişi hem meslektaşlarımızın hem de şehrimiz hayrına olan çok sayıda projeyle dolu. Bugüne kadar cemiyetimize başkanlık yapan ve yönetimlerinde etkin görevler  yapan tüm meslektaşlarımıza ve ağabeylerimize teşekkür ediyoruz.

Hakimiyet ailesi olarak FHGC’nin yeni başkanı Serkan Gürtürk ve yönetimini kutluyor, başarılar diliyoruz.