FETÖ'nün Karakteri Bu…

Fetullahçı ihanet yapılanmasının aleyhindeki her gelişme karşısında kirli kumpaslara başvuran hain örgüt yine baş gösterdi. 

FETÖ'nün Karakteri Bu…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son olarak Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine sebep olan kaset şantajında gündeme gelen FETÖ’nün karanlık adamları, CHP üzerinden sinsi mesajlar vermeye devam ediyor.

15 Temmuz darbe kalkışmasından bir gün önce “Yatakta basıp şafakta asacaklar” diyerek kanlı darbeyi ilan eden, başarısız olunca ABD’ye kaçan firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, CHP’den istifa eden Abdüllatif Şener’e “kaset” imasında bulundu.

Abdüllatif Şener’in “sırları” olduğunu ve kayda alındığını iddia eden Tuncay Opçin, Şener’in AK Parti’de bakanlık yaptığı dönemde gerçekleştirdiği karakter suikastini hatırlattı.

FETÖ firarisi Opçin, Twitter’daki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kulandı:“Abdüllatif Şener’in istifası pek çok kişiyi şaşırtmış. Konuyla ilgili Levent Ersöz ve Hasan Atilla Uğur konuşsunlar. Şener’in sırlarını bu ikisi kaydetmişti.”

FETÖ yapılanması birilerinin hala zannettiği gibi temiz,islami ve rahmani bir hareket değil. Adamların İslam diye, altın nesil diye bir derdi olmadığı kendi itiraflarıyla ortaya çıkıyor.  Devletin tüm kurum ve yöneticilerin yanına sokulmuş alıp verdikleri nefesleri bile sayıyor, kimlerle ne konuşuyor ve ne görüşüyor diye özel aletlerle dinliyorlar. Bu gün de kamuoyunun önüne çıkıp bunu teyit ediyorlar. 

Olayı sadece Abdulllatif Şener bağlamında düşünmek yetersiz kalır. Bu meselede en önemli ve bir kez daha bilinmesi gereken detay FETÖ’nin dinlemeleri yine bir FETÖ’cünün ağzından itiraf etmesidir.