Fatih Çelik AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Uzun yıllar AK Parti Elazığ İl Teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan iş insanı Fatih Çelik, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Elazığ'dan Milletvekili Aday Adayı oldu. 

Fatih Çelik AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Resmi müracaatını İl Başkanlığına yapan Çelik, yaptığı basın açıklamasında Elazığ’ın sorunlarına vakıf olduğunun altını çizerek, Elazığ’a katkı sağlamayı amaçladığını vurguladı. 

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Semih Tekmen ve parti mensuplarının katıldığı aday adaylığı tanıtım toplantısında konuşan Çelik, şu ifadeleri kullandı; “Çok kıymetli İl Başkanım, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanım, teşkilatımızın çeşitli kademelerinden gelen dava ve yol arkadaşlarım, basınımızın çok değerli temsilcileri. Bu güzel günde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu belirtiyor, hepinize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Uzun yıllar çatısı altında görev yapmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti’den Milletvekili aday adayı müracaatımı yapmak üzere sizlerle bir aradayız. Kurulduğu günden itibaren gönül verdiğim, 2013 yılından itibaren de İl Teşkilatımızda aralıksız olarak aktif görev aldığım AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu bugün partimize yapacağız. Çok kıymetli teşkilat mensuplarımız; Tarihimizin en önemli seçimlerinden birinin arefesindeyiz. Ülkemizin bugünü ve yarını için oldukça büyük öneme sahip bu seçimlerde liderimize ve davamıza katkı sunmak için göreve hazır olduğumun altını çizmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Elazığ’dan katkı sunmak için çıktığım bu yolda hiç şüphesiz en büyük destekçim siz değerli teşkilat mensuplarımız olacak. Sizlerin desteği çıktığım bu yolda bana güç verecek. Kıymetli hemşerilerim; Uzun yıllar teşkilatımızın içerisinde görev yapmış olmam hasebiyle şehrimizin sorunlarına ve sıkıntılarına vakıfız. Elazığ’ımıza hizmet etmek, dinamizm katmak ve enerjimizi sinerjiye dönüştürmek için çıktığımız bu yolda dua ve desteklerinizi bekliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize ve Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum . Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”

FATİH ÇELİK KİMDİR?

1985 yılında Elazığ'da dünyaya gelen Fatih ÇELİK, ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı.

Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlayan Fatih ÇELİK, 2013-2018 yılları arasında iki dönem AK Parti Yönetim Kurulu Üyeliği, 2018 ile 2020 yılları arasında AK Parti İl Başkan Yardımcılığı/İnsan Hakları Başkanı ve 2020 tarihi itibariyle de AK Parti İl Başkan Yardımcısı/ Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı. 

Yaptığı başarılı çalışmalarla uzun yıllar AK Parti’nin seçim başarılarına katkı sunan ve aldığı görevleri başarıyla yerine getirmek için özveriyle çalışan ÇELİK, 17. Dönem Siyaset Akademisi programında başarılı bir performans sergileyerek Elazığ AK Parti teşkilatı üyelerinin siyasi eğitimine önemli katkıda bulundu. 

Elazığ’da ticari faaliyetlerini sürdüren ÇELİK, evli ve iki çocuk babasıdır.