Evimize dönüyoruz

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 32. Haftası'nda K. Karaköprü Belediyespor'u ağırlayacak

Evimize dönüyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 32. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, K. Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek. Ligde rahat bir konumda olan ve bu hafta oynanacak olan maçla yeni stadına kavuşacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, taraftarları önünde kazanmanın planlarını yapıyor. 
Temsilcimizde bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordo-Beyazlı ekibimiz adına prestij niteliği taşıyan maç, rakip takım adına ise play-off sıralaması açısından oldukça önemli.


HAKKI İSMET KADRODIŞI BIRAKILDI
ES Elazığspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Hakkı İsmet Şimşek, teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu tarafından kadrodışı bırakıldı. İsmet’in sezonun geri kalan bölümünde forma giymesi beklenmiyor.


DÜDÜK TOLGA SANCAK’TA
7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Elazığ’ın kanalları Kanal Fırat, Kanal 23 ile Kanal E’den canlı yayınlanacak müsabakayı Trabzon Bölgesi C Klasman Hakemi Tolga Sancak yönetecek. Yeni stadyumdaki ilk heyecana şahitlik etmek isteyenler müsabakayı MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver tarafından temin edilen biletlerle ücretsiz olarak izleyebilecekler.