ETSO Seçime Gidiyor

İlimizin kalkınma ve gelişmesinde başarılı rol oynayan ETSO üyeleri, yeni başkanını seçmek amacıyla kasım ayında sandık başına gidecekler.

ETSO Seçime Gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üç adayın yarıştığı seçimlerde seviyeli bir rekabet gözlemleniyor. Adaylar guruplarını oluştururken en çok oyu alabilecek potansiyeli ve çevresi olan isimleri tercih ediyorlar. Zaman zaman bazı isimlere  iki hatta üç adaydan da teklif gidiyor ve gruplarında olmaya davet ediyorlar. 

Güçlü olan her iki adayın da avantajları var. Hem İdris Alan hem de Ali Şekerdağ, geçmişte ETSO başkanlığı yapmış ve bu görevlerinde başarılı olmuş isimler. Kaldı ki bir dönem bir kurumda başkanlık yapan isim, bir dönem sonra yeniden o kuruma başkan olduğunda çok daha iyi atılımlar yapabiliyor. 

Özellikle ilimizin teşvikte 6. Bölgeye alınması konusunda İdris Alan’a verdiği mücadele onu “Sabırsız Elazığlı” unvanını kazandırmıştı.

Asilhan Arslan’ın rahatsızlığı sebebiyle seçimlere girmemesi doğru bir karar. Yoğun seçim temposu ve sonrasında görevini hakkıyla yerine getirmedeki gayreti ve temposu kendisine zarar verebilirdi. Ancak Arslan’ın rahatsızlığının çok ciddi olmaması ve tedavi sonrasında sağlığına kavuşarak farklı görevlere gelme ihtimali de şehir gündeminde yerini koruyor ve halk arasında dillendiriliyor.

ETSO gibi şehir için önemli bir kurumun seçimleri kadar şehrin hedefinin ortaya konması ve bu hedeflere ulaşma noktasında sağlam ekiple sağlam adımlar atılması sadece ETSO üyelerinin değil şehir halkı olarak hepimizi ilgilendiren bir mevzu.

Seçimler adaylar ve şehrimiz için hayırlar ve güzellikler getirsin.