ETSO Başkan Adayı Alan, Ağın Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İdris Alan, Ağın Belediyesi'ni ziyaret etti.

ETSO Başkan Adayı Alan, Ağın Belediyesi'ni Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İdris Alan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Adayı Alan, Ağın Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Uslu ile istişarelerde bulundu. 

Alan, Ağın Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Ali Uslu ile bir araya gelerek 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçim süreçleri ve Ağın Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen faaliyetler, yöresel ürünler başta olmak üzere, tarım, turizm üzerine fikir alış verişinde bulunarak, ileriki süreçlerde destek olunabilecek hususlar hakkında temaslarda bulunuldu.

ALAN: ETKİN BİR KOORDİNASYON SAĞLAYACAĞIZ 

Gerçekleştirilen görüşmede, özellikle ilçeye özel yöresel ürünlerin tanıtılması, turizmin geliştirilmesi gibi konularda Belediye Başkanı Ali Uslu ile fikir alışverişinde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İdris Alan, ETSO yönetimine geldiklerinde kendileri ile daha etkin bir koordinasyon sağlayacaklarını ve ilçenin ticari ve ekonomik hayatına katkıda bulunacak girişimlerin tamamından en geniş faydanın sağlanması için gerekenleri yapacaklarını ifade etti. 

USLU: SEÇİMDE BAŞARILAR DİLİYORUM 

Sözlerine,  İdris Alan ve ekibinin katılmış oldukları Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerindeki adaylıkları için hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başlayan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, İdris Alan’ın ziyaretinin kendileri için çok kıymetli olduğunu, ilçenin ekonomisi ve turizmine katkıda bulunacak her türlü desteğin önemli değerli olduğunu belirterek, İdris Alan ve ekibine gerçekleştirilecek seçimlerde başarı temennilerinde bulundu.