ES Elazığspor'da 2 farklı senaryo

6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi sonrası, Sportif Direktör Alaattin Tutaş refakatinde hazırlıklarına devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, sezonun geri kalan bölümü için yol haritası çizmeye çalışıyor

ES Elazığspor'da 2 farklı senaryo
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig kulüpleri gibi Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’da Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği takvimi bekliyor. 4-5 Mart’ta ön görülen liglerin geri kalanının başlama tarihi için hazırlıklarına sportif direktör Alaattin Tutaş nezdinde devam eden Bordo-Beyazlı ekibimizde, Teknik Direktör Levent Eriş’in GMG Kastamonuspor’a imza atması üzerine yeni yol haritası çizilmeye çalışılıyor.
Masadaki birinci seçenek Alaattin Tutaş’ın takımın başına geçmesi ve Bordo-Beyazlı ekibimizin sezonun geri kalan bölümünü tecrübeli çalıştırıcı ile teknik ekibini güçlendirerek tamamlaması. Masadaki ikinci seçenek ise Bordo-Beyazlı ekibin 1.5 yılı kapsayacak bir teknik direktörle anlaşması. Temsilcimizin sezonun geri kalan bölümü başlayana kadar bir yol haritası çizmesi planlanıyor.