Ersöz: 'Futbolcularıma güveniyorum'

TFF 3. Lig 2. Grup'un 16. Haftası'nda Kırıkkale Büyük Anadolu ile deplasmanda karşılaşacak olan 23 Elazığ FK'da Teknik Sorumlu Samet Ersöz, puan ya da puanlar için Kırıkkale'ye gideceklerini söyledi

Ersöz: 'Futbolcularıma güveniyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’un 16. Haftası’nda 23 Elazığ FK, deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarının Elazığ etabını Cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Bordo-Beyazlılar, akşam saat 21.00’de karayoluyla Kırıkkale’ye gidecek. 23 Elazığ FK’da bu maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

ERSÖZ: ‘RİTMİMİZİ BULDUK’
Son 3 haftayı 7 puanla tamamlayan ve grubunda 12.’liğe yükselen 23 Elazığ FK’da Teknik Sorumlu Samet Ersöz, kritik maç hakkında açıklamalar yaptı. İyi bir takım olduklarını ancak sezon başından bu yana şanssızlıklarını kıramadıklarını kaydeden Ersöz, “Son 3 haftada aldığımız 7 puanla üst sıralara tırmandık çok şükür. Takımımız ritmini buldu ve kendimize geldik. Arkadaşlık ortamı üst düzeyde diyebiliriz. Moraller yerinde ve Kırıkkale’ye de 3 puan için gidiyoruz. İnşallah sezonun ikinci yarısıyla birlikte bambaşka bir 23 Elazığ FK izlettireceğiz” dedi.