Erol: Elazığ'ın Vicdanı Oldum

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili  Gürsel Erol,  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede parti yetkilileriyle birlikte ilçe gezilerine devam eden Gürsel Erol, '5 yıl içerisinde artık beni iyi kötü tanıdınız. Elazığ'ın sesi, vicdanı, geleceği, fakir fukaranın ve kimsesizlerin kimsesi oldum. Bu şehrin değerlerini ön plana çıkardım' dedi.

Erol: Elazığ'ın Vicdanı Oldum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili  Gürsel Erol,  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede parti yetkilileriyle birlikte ilçe gezilerine devam eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken,iddialı sözleri ile de dikkat çekiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bu toplumu çok böldüler ve çok ayrıştırdılar. Bu ülkede insanlar özgür yaşayacak. Bize inanın ve güvenin. Bizim iktidarımızda özgür bir Türkiye’yi kuracağız. Kimse etnik kimliğinden dolayı ötekileştirilmeyecek kimse inançlarından dolayı farklı görünmeyecek hepimiz Türkiye Cumhuriyetinin yurttaşı olarak ortak değerler üzerinde yaşamımıza devam edeceğiz” dedi.

Erol: Elazığ'ın Vicdanı Oldum

ELAZIĞ SİYASETİNE DENGE GELMELİ 

Her yerde gerçekleri anlatmaya çalıştığını ifade eden Erol,“Gezin’i bırakın Elazığ’ı Türkiye’nin dahi örnek alması gerekiyor. Bizde gönlümüzü ve sırtımızı Gezin’e yasladık. Ben bu seçimde Elazığ’ın her bölgesini gezerken her bölgesi ile ilgili yorum ve değerlendirme yaparken şunu söylüyorum. Bu sefer sandığa gittiğiniz de sizden tek bir ricam var. Önce Elazığ’da AK Partiye oy vermeyin. AK Partinin şımarıklığına hayır deyin ki Elazığ’ın siyasetine bir denge gelsin. Elazığ siyasetine bir denge gelsin ki o denge de size hizmeti getirsin. Bugüne kadar bu kentte yaşanan sorunlar, kamu hizmetleriyle ve iktidarın getirdiği avantajlarla ilgili AK Parti bu kentte her şeyi tekelleştirmiş. O şımarık siyasete son vermek için bu dönem AK Partiye oy vermeyin. Bu döneme kadar vermiş olabilirsiniz ama bundan sonra vermeyin. Ben her yeri geziyorum.  Nefesimizin yettiği ölçüde sesimizin çıktığı kadar her yerde gerçekleri anlatmaya çalışıyorum.”dedi. 

Erol: Elazığ'ın Vicdanı Oldum

ELAZIĞ’IN VİCDANI OLDUM 

Vatandaşların 5 yıl içerisinde kendisini tanıdığını ifade eden Erol,“Ben Tunceli’den Elazığ’a milletvekili adayı olarak geldiğimde Elazığ beni çok iyi tanımıyordu. O kısa süre içerisinde kendimi tanıtmaya başladım. Sonuç itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi olarak tek başımıza seçilecek oyu alamamıştık Millet İttifakının oyu ile geldim. Ama 5 yıl içerisinde artık beni iyi kötü tanıdınız. Elazığ’ın sesi, vicdanı, geleceği, fakir fukaranın ve kimsesizlerin kimsesi oldum. Bu şehrin değerlerini ön plana çıkardım. Mecliste konuşarak soru önergeleri, kanun teklifleri ve kentin talep ve beklentilerini karşılamak için konuşmalar yaptık. Unutulmuş Elazığ’ı Türkiye’nin yeniden gündemine getirdik.”dedi.

Erol: Elazığ'ın Vicdanı Oldum

“ELAZIĞ’A BAKAN OLARAK GELECEĞİM”

İktidar oldukların da Elazığ’a bakan olarak geleceğini ifade eden Erol,“ Gelelim Elazığ’a. Elazığ’da ne olacak?  Elazığ’ın ekmeğini yemiş suyunu içmiş Ticaret Lisesini birincilikle bitirmiş bir Cumhurbaşkanımız olacak. O Cumhurbaşkanımızla hepimiz gurur duyup onur duyacağız. Bizim Cumhurbaşkanımız devlet adamı. Devlet bürokrasisinden gelen devlet kimliğiyle, dürüstlüğü ve namusluluğuyla örnek bir adam. İnsanların kardeşliğine inanan devletin adaletle yönetilmesi gerektiğine inanan bir Cumhurbaşkanı adayıdır. Bu Elazığ’a nasıl yansıyacak. Eğer bizde Elazığ’dan güçlü seçilersek bir değil iki milletvekili getirirsek ben artık sizin karşınıza milletvekili olarak değil bakan olarak geleceğim ve size hizmet etmeye daha fazla gayret göstereceğim.”dedi.  

Erol: Elazığ'ın Vicdanı Oldum

SOKAK VE SALON MİLLİYETÇİSİ DEĞİLİZ

Terör örgütlerinin tehdit etmesi nedeniyle korumalarla gezdiğini aktaran Milletvekili Erol, “Bunlar benim özel talep ettiğim korumalar değil. Devletin bana verdiği korumalardır. Niye, terör örgütlerinin tehditlerinden dolayıdır. Demek ki CHP bir milletvekili terör örgütlerine dik duruyorsa, hangi CHP’li  bugüne kadar terör örgütüne destek vermiştir. Biz milliyetçiliği sokaklarda palavra atarak yapmadık. Biz milliyetçiliği, 1974 yılında Bülent Ecevit Başbakanken Kıbrıs’ta Beşparmak Dağlarında yaptık. Süleyman Şah’ın türbesini de kaçırmadık. Milliyetçilik devletinin varlığına, vatanının bölünmez bütünlüğüne, milletin birlik ve beraberliğine sahip çıkmaktır. Palavra atmak değildir. Sokak ve salon milliyetçisi değiliz.  1974 yılında rahmetli Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan’ı tüm Avrupa birliği ambargolarına rağmen, ABD’nin ambargosuna rağmen Kıbrıs’ta yurttaşlarımızın, soydaşlarımızın özgürlüğü için silahlı kuvvetlerimizin Beşparmak Dağları’na indirilmesidir. Milliyetçilik Süleyman Şah türbesini kaçırılması değildir” dedi.