Erol'dan, Açıkkapı'ya 'Ci' Yanıtı

Ak Partili Milletvekillerini siyasi polemik konusunda uyaran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL 'Benimle siyasette bu tür polemiğe şimdiden girerlerse 3 ayda eski Milletvekilleri gibi Elazığ sokaklarında gezemez hale getiririm' dedi.

Erol'dan,  Açıkkapı'ya 'Ci' Yanıtı

Seçim sonrasında bir paylaşımda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Sivrice, Palu,  en yakın zamanda ilçe ziyaretlerim olacak İnşallah. Ancak bu gezilerimiz sadece gitmiş olmak için değil, 10 dakika “ci” edip şehir turuyla göz boyamak için olmayacak… Samimiyet, tevazu ve gayretle…” ifadelerini kullanmıştı.

Gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a bu paylaşımı sorduk. İşte Erol’un bu paylaşıma verdiği yanıt:

"BEN TEK BAŞIMAYIM”

“Bu bir “ci” meselesi değil. Onlar oralardan oy aldıkları halde gitmediler, ben oy almadığım halde ilk başta oralara gittim. Ben bize oy veren, vermeyen diye bir ayrım yapmıyorum. Sizi orada ilk görmeleri, 5 dakika oturup bir çay içmeniz bile önemlidir. Onların etki alanında çalışan kişi sayısıyla biz bir miyiz? Ben tek başımayım. Onlar eski milletvekilleri, mevcut vekiller, aday adayları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri müthiş bir organizasyon. Hepsinin bir yetkisi ve bir yaptırım gücü var. Biz tek başımızayız. Benim bir ilçede “ci” demem onların bir yıllık çalışmasına bedel.”

“3 AYDA ESKİ MİLLETVEKİLLERİ GİBİ OLURLAR”

Benimle siyasette bu tür polemiğe şimdiden girerlerse 3 ayda eski milletvekilleri gibi Elazığ sokaklarında gezilmez hale getiririm. Kötüleyerek değil, çalışarak farklılık yaratarak. Şimdi göreceğiz yemin töreninden sonra hangi konuşmayı yapacaklar, verdikleri sözleri nasıl tutacaklar hepsinin ben takipçisi olacağım.”

“VATANDAŞ BUNLARA AĞABEYLİK YAP DİYOR”

Vatandaşın bize inandığı aldığımız oydan belli. Onlar genel başkanlarının partilerinin sayesinde milletvekili oldular. Hiçbir sokakta kendi adlarına kattıkları bir değer yok. Çünkü; 190 binden 140 bine düştüler. Bende ne var? 36 binden partimin oyunu yurt dışı oylarıyla 76 bin yapmışım. Vatandaş bana diyor ki git bunlara ağabeylik yap. Onları çalıştır, denetle, boş boş elini kaldırıp indirmesinler. Ben de onu yapacağım.”