EROL: 'BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR'

Elazığ Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Arif Erol, son dönemlerde Elazığ ve bölge illerde meydana gelen terör saldırılarının birlik ve beraberliğin bozulmasına yöneli

EROL: 'BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Arif Erol, son dönemlerde Elazığ ve bölge illerde meydana gelen terör saldırılarının birlik ve beraberliğin bozulmasına yönelik olduğuna dikkat çekerek, saldırıları nefret ve şiddetle kınadığını kaydetti.

 

Birlik Başkanı Erol konuyla ilgili açıklamasında, "Son dönemlerde artan terör olaylarını nefret ve şiddetle kınıyoruz. 15 Temmuz'da yaşanan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından halkımız hep birlikte meydana çıkarak birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Bu ülkede yaşayan herkes söz konusu vatan olunca tek yürek olmasını bildi. Tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi. İşte bu birlik ve beraberlik, dış güçleri rahatsız ettiği için birliğimizi bozmak için farklı terör örgütlerini kullanarak bizi bölmeye, parçalamaya çalışıyor. Halkımız her zamanki gibi bu olaylardan sonra da sağduyulu davranarak şer güçlerin emellerini boşa çıkardı. Dünyada 600 yıl hüküm sürmüş Osmanlının torunları olarak bizler bu topraklarda farklı kökenlerdeki insanların birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabileceğini tüm dünyaya göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Terör olaylarının son bulmasını ve ülkede huzurun sağlanmasını temennisinde bulunan Erol, "Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yine önceki gün Gaziantep'te meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Hain terör örgütleri bu saldırılarla bizim birlik ve beraberliğimizi hedef almaktadır. Biz sağduyulu davranarak terör belasını bertaraf edeceğiz. Ülkemiz üzerine hesap yapanların hesapları boşa çıkacak. DAEŞ, PKK, FETÖ terör örgütleri bu kdigereş ve hain saldırılarla bizleri yıpratamayacak ve amaçlarına ulaşamayacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz" dedi.

 

Erol ayrıca, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yapılan hain saldırıda şehit olan Elazığlı polis memuru Ömer Sönmez’e Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diledi.