ERİMLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA YÜZDE 20 ZAM YAPILDI

Hizmet iş sendikası ve erimli belediyesi arasında imzalanan protokolle, belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 20 zam yapıldı.

ERİMLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA YÜZDE 20 ZAM YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmzalar Arıcak ilçesine bağlı Erimli Belediyesi çalışanlarının yüzünü güldürdü. Hizmet-İş Sendikası ve Erimli Belediyesi arasında imzalanan protokolle, Belediye çalışanlarının maaşına zam yapıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Başkanı Kazım Cavlı Belediye çalışanlarının maaşına yüzde 20 zam yapıldığını belirterek, “ Yapmış olduğumuz sözleşme ile işçi arkadaşlarımızın birinci yıl yüzde 20 zam aldık. İkinci yıl %16 gibi bir zam aldık. Bu işçi zammı bütün işçi arkadaşlarımıza uygun gören Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımızın elde etmiş olduğu zamların aileleri ile ve çocukları işe sağlıklı yemlerini cenabı Allahtan niyaz ediyorum.”dedi.

Arıcak ilçesine bağlı Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz ise yaptığı konuşmada işçi kardeşlerinin her daim yanında olduklarını belirterek, yapılan zammın hayırlı olmasını diledi.