Erdoğan... 'Çok Rahat' Çok Profesyonel

Kübra Par: 'Erdoğan çok rahat görünüyor çünkü onu zorlayan bir muhalefet yok, seçimi kazanırsa hiç şaşırmayacağım' dedi.

Erdoğan... 'Çok Rahat' Çok Profesyonel
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HaberTürk yazarı Kübra Par, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "30 yıla varan seçim başarısının arkasında kendisine oy vermeyenlerin de kulak kabarttığı kampanya dilinin yattığını" söyledi. Par,  "Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle belki de seçimi kaybetme riskine hiç olmadığı kadar yakın. Fakat buna rağmen çok rahat görünüyor. Çünkü karşısında onu zorlayan bir muhalefet yok. 6'lı Masa'nın kitleleri heyecanlandıracak bir performans sergilememesi, aday meselesinin uzadıkça uzaması, su yüzüne çıkan anlaşmazlıklar ona üzerinde sörf yapacağı elverişli bir ortam yaratıyor" yorumunu yaptı.

Par, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

"Erdoğan daha 6’lı Masa adayını açıklamadan Kılıçdaroğlu rakibi olacakmış gibi konuşmaya başladı. Sebebi belli, karşısında onu görmek istiyor. Onu eleştirmek kolayına geliyor. Sınava çalıştığı yerden girecekmiş gibi hissediyor.

Eğer ki Kemal Bey aday olursa önümüzdeki üç ay Erdoğan’dan dünkü grup konuşmasına benzer cümleler duyacağız.

Ve 15 Mayıs günü Erdoğan gireceği 16. seçimden de galibiyetle çıkarsa, -muhalif camiada esen havanın aksine- ben hiç şaşırmayacağım.

Elbette, 'garanti kazanır' demiyorum ama maç tam manasıyla orta sahada oynanıyor şu an..."

Yazının tamamı için tıklayın

Kübra Par'ın bu yorumu ise akıllara son günlerin "çok rahat, çok profesyonel' repliğini getirdi.