Erdoğan'a Kim Hata Yaptırıyor?

Bazı Ak Partililer kabul etmese de bizler Erdoğan'ın yalnız yol yürüdüğünü, etrafını çevreleyen bürokrat ve danışman ordusu halkın gerçek duygularından habersiz olduğunu, bunu hissedenlerin ise korkusundan  Erdoğan'a gerçekleri söyleyemediklerini yazıyoruz, yazmaya da devam edeceğiz.

Erdoğan'a Kim Hata Yaptırıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha birkaç gün önce emeklilere yapılan komik zamların bu kesimde ciddi bir infial uyandırdığı 16 milyon insanın 10 bin TL ile geçinmeye mahkum edilmesinin siyasi sonuçları da olacağını yazmış ve “Erdoğan Yalnız” demiştik.

Bu yazımızın yayınladığı günün akşamı yüreği Erdoğan sevgisi ve memleket aşkı ile dolu bir dostumuz aramış ve “nasıl edip de Erdoğan’a bu gerçekleri ulaştıralım” diye sitem etmişti.

Ve aynı dostumuz geçmiş yıllarda benzer bir yanlışlığı dönemin bakanına ulaştırdığında anında adım atılıp hatanın telafi edildiğini tarih ve isimler vererek anlattı.

Kendisi de,  Erdoğan’a emeklilerle ilgili sokağın nabzını ve hissiyatını anlatacak bir kişinin olmadığını zira etrafını hep çıkarcı ve menfaatçi grupların çevrelediğini ve yine bu kesimlerin her şeyi güllük gülistanlık olarak Cumhurbaşkanına aktardığını ifade etmiş ama bununla birlikle kendisini etkili bir isme yönlendirmiştik.

Birkaç gün önce bizler bunları konuşurken medyaya emeklilerle ilginç bir haber yansıdı.

Türkiye'deki yüksek enflasyon karşısında en çok zorluk yaşayan kesim olan emeklilerin en düşük maaşının 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye çıkarılması hayal kırıklığına neden oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala beklenti içinde olan emeklilere 7 bin TL civarında bir seyyanen zam yapılacağı öne sürüldü.

Gelinen nokta da  belki iyi ve güzel ama bunu neden o kadar sözü, o kadar tepkiyi ve siyasi tehdidi yedikten sonra bu adımı attınız. İşin en başından bu konunun tepkiye ve infiale sebep olacağını kestiremediniz mi?

Allah’tan  kendini feda etmeyi göze alan samimi bir Erdoğancı çıkmış da olayın vahametini anlatmış. Ve sonunda seçim öncesi 7 bin TL seyyanen bir zam teklifi kabul görmüş.

Bu da gösteriyor ki bir tane vefalı Erdoğan dostu olmasa Erdoğan, yine yalnız ve yine tek başına.