Erdem: 'TGK 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Önemli Konular Gündem Olacak '

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, 'Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nı Kilis'te gerçekleştirecek' diyerek bu toplantıda önemli konuların gerçekleşeceğini vurguladı.

Erdem: 'TGK 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Önemli Konular Gündem Olacak '
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 26. Başkanlar Kurulu toplantısı 7 - 9 Aralık 2022 tarihleri arasında Kilis'te toplanacak. 

Bu konu hakkında kısa bir değerlendirme yapan FHGC Başkanı Semih Erdem; “Kilis Basın Cemiyeti'nin ev sahipliğinde yapılacak olan TGK Başkanlar Kurulu Toplantısında, 9 gazeteciler federasyonunun ve 86 gazeteciler cemiyetinin başkanları ve temsilcileri, basınının sorunları ve çözüm önerileri konusunda çalışma yapacak” dedi.

ERDEM: TOPLANTIDA ÖNEMLİ KONULAR GÜNDEM OLACAK

Toplantıda önemli konularında gündeme geleceğini kaydeden Başkan Erdem; “Toplantıda; Basın Meslek Yasası ve İnternet Yasası’na ilişkin hazırlık çalışmalarının da yapılacağı etkinlik kapsamında Kilis'in Fransız işgalinden kurtuluşu törenlerine de katılım sağlanacak” diyerek bu zamana kadar gerçekleştirilen diğer toplantılarda olduğu gibi bu toplantıda da önemli konuların geniş yer bulacağını ifade etti.