En Revaçta Parti…

Şimdilerde çok bilinmese ve kimseler farkına varmasa da 31 Mart yerel seçimlerinin en revaçta partisi Yeniden Refah Partisi olacak gibi. Bunun en önemli sebebi partinin 14 Mayıs seçimlerinde kendi öz varlığına ve söylemlerine güvenerek kendi ilkelerinden taviz vermeyip seçimlere kendi adaylarıyla girmesi.

En Revaçta Parti…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Partiye oy vermeyenler tarafından da takdir edilen YRP’nin bu duruşu, cumhur ittifakı üyesi, olmasına rağmen hükümete yönelik haklı eleştirişleriyle de göz dolduran bu parti, her Ak Partili ve MHP’linin oy verebileceği ikinci parti konumunda. Yeniden Refah’ın bu ilkeli duruşu, 31 Mart yerel seçimlerindeki popülaritesini   daha da artıracak ve bir çok isim bu partiden aday olmak için yarışacak.

Ak Parti’de; Palu, Kovancılar, Karakoçan, Sivrice, Maden ilçeleri ile Yazıkonak, Yurtbaşı, Akçakiraz, Mollakendi gibi beldelerde çok sayıda aday adayı bulunuyor. Her biri güçlü olan ve tabanları olan bu aday adaylarından sadece biri Ak Parti’den aday gösterileceğinden diğer aday adaylarının birçoğunun Yeniden Refah Partisine geçmesi ve seçimleri kazanması içten bile değil. Ak Parti tabanının en rahat oy vereceği YRP ve bu partiden aday gösterilecek isim kuşatıcı ve bölgesinde sevilip sayılan bir isim olunca YRP rahatlıkla seçimleri kazanabilir ve hatta bu sonuca Ak Parti seçmeni de sevinebilir.