En Bereketli İftar Sofrası

Kübra Kabukçu/Elazığ'da Ramazan ayı manevi iklimine yaraşır bir şekilde dolu dolu geçiyor. Toplumun her kesimiyle kucaklaşmayı hedefleyen  ilimiz yöneticileri gösterişli iftar sofralarının yerine,  vatandaşların sofrasına konuk oluyor, değişik illerden Fırat Üniversitesi'ne öğrenim görmek için ilimize gelen öğrencileri  evlerine konuk ederek birlikte iftar açıyorlar.

En Bereketli İftar Sofrası

GENÇLERİN ABİSİ, GENÇLERLE İFTARDA
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da Ramazan ayının manevi iklimine yaraşır bir şekilde her kesimden vatandaşın evine misafir oluyor yada evinde misafir ederek, takdir topluyor. 
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla gerçekleştirdiği iftarla birlikte geçtiğimiz gün, değişik illerden şehrimize gelen ve üniversite öğrencilerini kendi evinde ağırlayarak iftarın bereket ve coşkusunu gençlerle birlikle yaşadı.
Bu programı sosyal medyasından paylaşan Başkan Şerifoğulları, büyük takdir topladı.
 Başkan Şerifoğulları yaptığı paylaşımda,“Fırat Üniversitemizde eğitim görmek için yurt dışından ve il dışından gelen öğrenci kardeşlerimizi evimizde misafir ederek iftar sofrasının bereketini paylaştık. Sıcak çay muhabbeti eşliğinde dersleri ve hedefleri üzerine keyifli sohbetler ettik.” dedi. 
VALİ TORAMAN’IN GENÇLERLE İFTARI 
Elazığ Valisi Ömer Toraman da eşi Neşe Toraman ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen iftar programına katıldı. 
 Vali Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman, ayrıca  İl Müftülüğünün koordinesinde düzenlenen öğrenciler  ile de iftar programına katılarak, büyük takdir topladı. Düzenlenen programlarda öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Toraman, öğrencilerin sorunlarını dinledi ve sohbet etti.  
Vali  Toraman, ayrıca Ramazan ayında  İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen İftar Programı'nda er ve erbaşlar ile bir araya geldi.
MÜSİAD’DAN ANLAMLI PROGRAM 
MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında yurtdışından gelerek Elazığ'da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle, şehir protokolü ve iş insanları buluştu. 
Programa AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Kara, STK temsilcileri, kurum müdürleri, çok sayıda iş insanı ve öğrenciler katıldı. 
GÜRKAN:“MUTLUYUZ” 
Başkan Gürkan programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; " İki yıllık salgın sürecinin ardından yeniden iftar sofralarında bir araya gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayının bereketini iftar sofrasındaki muhabbetle bölüşüyor olmaktan dolayı bahtiyar olduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bugün Dünyanın çeşitli ülkelerinden yükseköğrenim görmek için Elazığ'a gelen öğrenci kardeşlerimizle ve iş dünyasının temsilcileriyle birlikteyiz. Bu organizasyonların, öğrencilerle bir araya gelme, tanışma, kaynaşma ve sohbet etme imkânı sağlaması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yurtdışından gelen öğrenciler yabancı değil misafir öğrencilerdir.”dedi.
 

En Bereketli İftar Sofrası
En Bereketli İftar Sofrası
En Bereketli İftar Sofrası
En Bereketli İftar Sofrası