EMNİYET MÜDÜRÜ CANGÜL'DEN ERBAKAN VAKFINA ZİYARET

Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan CANGÜL'ün Erbakan vakfını ziyaretinde Vakfın İl Temsilcisi Mehmet Tan ve Vakfın il yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular

EMNİYET MÜDÜRÜ CANGÜL'DEN ERBAKAN VAKFINA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan CANGÜL’ün Erbakan vakfını ziyaretinde Vakfın İl Temsilcisi Mehmet Tan ve Vakfın il yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.
 

Sıcak ve samimimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Vakfın il Temsilcisi Mehmet TAN, Vakıfta yapılan hizmetleri ve Mart ayında Vakfın Genel başkanı Fatih Erbakan’ın Elazığ’ı ziyaretleri hakkında bilgiler verdi.

Yönetim kurulu üyeleri de Elazığ’daki asayiş ve uygulamalarla ilgili sorular sordular. Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan CANGÜL ise hem yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevapladı hem de yapılan hizmet ve tedbirlerle ilgili bilgiler verdi.
 

Son olarak Vakfın İl Temsilcisi Mehmet Tan ise “Elazığ Erbakan Vakfı olarak, Emniyet Müdürlüğümüzün; İlimizin asayişi hakkında göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı, İlimiz adına teşekkür ederiz. Şehitlerimize de ALLAH’tan  rahmet diliyoruz.” dedi.