Emeklilerde Promosyon İçin Tüm Şartlar Kaldırıldı !

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube  Başkanı  Vedat GÜR  bankalardan promosyon alabilmeleri için emeklilere sunulan şartların tamamen kaldırıldığını belirterek&nbs

Emeklilerde Promosyon İçin Tüm Şartlar Kaldırıldı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube  Başkanı  Vedat GÜR  bankalardan promosyon alabilmeleri için emeklilere sunulan şartların tamamen kaldırıldığını belirterek  emeklilerin maaş aldığı bankalarda  “Maaşımı 3 yıl bu bankadan alacağım” protokolü dışında herhangi bir şartı kabul etmemelerini istedi.  

Bankaların promosyon için ileri sürdüğü kendilerini üzdüğünü ifade eden GÜR “ Bankaların kredili mevduat hesabı açtırma, kredi kartı alma ve otomatik ödeme talimatı istemesi gibi şartlar emeklilerimizi mağdur etmiştir.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU yaptığı açıklamayla  Elazığ’da yaklaşık 75 bin, Türkiye genelinde ise 11 milyon emeklimizi sevindirmiştir. . Emeklilerimiz maaş aldıkları bankaya sadece 3 yıl maaşını o bankadan alacağı taahhütnamesi dışında herhangi bir şart kabul etme zorunluluğu  yoktur.  Bizlerin mağduriyetinin giderilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.