Elini attığı yer yeşeriyor

Elazığ Atatürk ve Doğukent Stadyumları'ndaki çim zeminlerin bakımı ile adından söz ettiren ve Türkiye'de yeni yapılan zeminlerin aranan adamı haline gelen Mustafa Atagün, şimdi de davet üzerine gittiği Siirt'te yeni stadyum zeminin yeşilliğini kaybetmemesi için çalışmalar yapıyor

Elini attığı yer yeşeriyor

Elazığlı çim uzmanı Mustafa Atagün, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Elazığ Atatürk ve Doğukent Stadyumları’nda yaptığı muazzam çalışmalarla adından söz ettiren Atagün, Türkiye’deki sahaların yeşermesi için aranan isim haline geldi. Daha önce Malatya İnönü Stadyumu, Malatya TFF stadyumu, Manisa 19 Mayıs stadyumu, Sinop stadyumu, Şanlıurfa Karaköprü Stadyumu, Diyarbakır stadyumu ve Kayseri Kadir Has Stadyumu’nun zemin yeşillendirme çalışmalarına katılan Atagün, şimdi de Siirt Atatürk Stadyumu için çalışıyor.

 

Elini attığı yer yeşeriyor

TFF yetkililerince yeni serilen çimlerin kurumaması ve bakımlarının uzman bir el tarafından yapılması için Siirt’e davet edilen Atagün bir hafta boyunca bilgi birikimini burada tesis görevlilerine aktaracak.