ELEP Üyeleri İftarda Buluştu

 Keban Çırçır Şelalesi'nde işadamı Ayhan ŞİMŞEK'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen  yaklaşık 20 işadamı ve STK temsilcisinin   katıldığı progra

ELEP Üyeleri  İftarda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Keban Çırçır Şelalesi’nde işadamı Ayhan ŞİMŞEK’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen  yaklaşık 20 işadamı ve STK temsilcisinin   katıldığı programda Elazığ’ın ekonomik sorunları ve bu yıl yapılacak olan  ETSO seçimleri  konuşuldu.

Platform üyelerinin  bu ay yapacakları hayır işlerinde yerli malı alıp dağıtmalarını tavsiye ettiklerini belirten ELEP dönem Başkanı Süleyman KAMAÇ “ Çünkü; biz Elazığ’da kazanıyoruz, yatırım yapıyoruz ve harcıyoruz. Toplantımıza iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Toplantımızın Elazığ ekonomisine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Şırnak’taki helikopter kazasında ve Diyarbakır Lice’de çatışmalarda  şehit olan 16  kahraman vatan evladı için baş sağlığı dileyen işadamı Ayhan ŞİMŞEK “ Geçtiğimiz günlerde kent konseyi toplantısı yapıldı. Geçtiğimiz dönemlerde çok etkisiz bir kalındığı için bu konseyi eleştiriyorduk. İnşdigerah yeni yönetim ilimiz ve belediye için gerçekten güzel şeylere hizmet eder. Yeni başkanımız genç ve aktif bir kişi, iyi bir ekip kurduğu takdirde güzel hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Elazığlı işverenler olarak her gün iş için kapılarının aşındırıldığını vurgulayan işadamı Asilhan ARSLAN “Bize telefon eden, işyerlerimize gelen insanlarımızın bir tek talebi var “lütfen iş” ! Bir yer de bu kadar bir talep varsa bunun neticesinde bize görev doğurur. Biz bu durumdan vazife çıkarıyoruz. Her birimiz kendi müesseselerimizi genişletme adına, istihdam sayılarını arttırma adına bir mücadelenin içindeyiz” diye ifade etti.