Elazığspor'u altyapı ayakta tutuyor!

Sezon başında transfer yasağı olduğu için altyapıdan takviye edilen gençlerle yola koyulan Birevim Elazığspor'un, ara dönem kampında altyapıdan yetişen tam 22 futbolcu yer alıyor

Elazığspor'u altyapı ayakta tutuyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalmanın yollarını arayan ve kısıtlı bütçesiyle mücadelesine devam eden Elazığspor, ara dönem kamp hazırlıklarına Antalya’da başlıyor. 28 futbolcunun yer aldığı kadroda altyapı ve Elazığ amatörü takviyeli 22 isim bulunuyor.

Transfer yasağı olduğu için kadrosuna takviye yapamayan ve sezon başından bu yana altyapıdan yaptığı takviyelerle yoluna devam eden Bordo-Beyazlılar, Antalya kampında U-19 ve U-17 takımlarından aldığı 5 oyuncu ile Elazığ amatöründen 2 ismi daha deneyecek. Geçtiğimiz sezon Elazığ Belediyespor’da 3. kaleci olarak görev yapan Okan Aytekin ile Elazığ amatöründe şampiyon olan Sürsürüspor’dan Görkem Yağcı’yı Antalya Kampı kadrosuna dahil eden Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, beğenilmesi halinde iki ismi A takım kadrosuna katacak. Yine bu isimlerin yanı sıra U19 takımında forma giyen oyuncular Umut Akbulut, Muhammed Altunbay, Fırat Ergün ile U17 takımından Cihan Aslan ile Ahmet Ormanoğlu da Antalya kampı kadrosuna alındı.

Bordo-Beyazlılar’ın kamp kadrosunda Tufan Kelleci, Yiğitcan Erdoğan, Ahmet Burak Solakel, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan ve Cengizhan Akgün haricindeki tüm isimler altyapıdan A takıma kazandırılan futbolcular olarak göze çarpıyor.

 

İŞTE KADRO

Antalya Kampı’na saat 16.00’da yapacağı tek antrenmanla start verecek olan Bordo-Beyazlı ekibimizin 28 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor; Ahmet Doğan, Ali Karataş, Okan Aytekin, Murathan Özen, Tufan Kelleci, Eren Çinkılınç, Yiğitcan Erdoğan, Ö. Faruk Aydemir, Onur Alsu, Muhammed Düzgüner, A. Burak Solakel, Hebat Alan, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Kadir Taşoğlu, Cengizhan Akgün, Umut Akbulut, Cihan Canpolat, M. Embiya Yıldırım, Selim Enes Özeren, Muhammed Altunbay, Ahmet Ormanoğlu, Yusuf Ensar Poyrazlı, Fırat Sefa Öncü, Fırat Ergün, Ömer Yıldız, Cihan Aslan, Görkem Yağcı.