Elazığspor, İzmir'de başlıyor

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 3. Lig 1. Grup'un ikinci yarı ilk haftasında Bergama Belediyespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

Elazığspor, İzmir'de başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonun ikinci devresi 18. Hafta maçlarıyla başlıyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için kadrosuna takviye yapamayan ve mevcut oyuncularıyla maça çıkacak olan Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 18. haftada 15 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi temsilcimizde kart cezalıları Gökhan Ekmen ve Cihan Canpolat ile sakat olan Selim Enes Özeren bu maçta forma giyemeyecek.

HAKEM SAMSUN’DAN
MHK tarafından yapılan atamalara göre Bergama Belediyespor-Elazığspor maçını, Samsun Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Gökhan Özbulut yönetecek. Saat 13.00’te İzmir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Özbulut'un yardımcılıklarını Erzurum Bölgesi’nden Erhan Gündoğdu ve Samsun Bölgesi’nden Coşkun Yalçın yapacak. Zorlu mücadelede 4. hakem olarak ise yine Samsun Bölgesi’nden Ali Berkay Gündoğdu görevlendirildi.

MAKAS AÇILMAMALI!
Alt sıralarda bulunan iki takımı karşı karşıya getirecek olan maç öncesi 17 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor 13 puanla 17. sırada bulunurken, ev sahibi Bergama Belediyespor ise geride kalan 17 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi ile 19 puan topladı ve 13. basamakta yer aldı.