Elazığspor'dan teşekkür mesajları

Transfer tahtasını açan Bordo-Beyazlı ekibimiz, sosyal medya hesaplarından emeği geçen isimlere teşekkür etti.

Elazığspor'dan teşekkür mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları için teşekkür mesajı yayımlayan kulüp açıklamasında; "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da transfer yasağının kaldırılmasında büyük emek ve gayretleri olan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı. 
Bordo-Beyazlılar yine tahtanın açılmasında emekleri olan İş İnsanı Veysel Demirci'ye teşekkür ederken, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz ve iş insanı Kenan Altungök'e ise Kombine bilet satışlarında verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.


VEYSEL DEMİRCİ: “ŞEHRİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM!” 
ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel DEMİRCİ transfer yasağının kaldırılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Veysel DEMİRCİ mutluluğu şu ifâdeler ile dile getirdi; “Elazığspor’umuzun transfer yasağının kaldırılmasında desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, Elazığspor Kulüp Başkanı ve Yöneticilerine, İş insanlarına ve emeği geçen tüm  herkese şehrimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”