Elazığspor'dan teşekkür mesajları

Bordo-Beyazlı kulüp, resmi web sitesinden Adana Demirspor maçının ulaşım ve konaklama giderlerini karşılayan isimlere teşekkür etti

Elazığspor'dan teşekkür mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftası’nda bugün Adana Demirspor’la Şanlıurfa’da kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor’da, bu maçın ulaşım giderleri iş adamı Hasan Celal Kaya, konaklama gideri ise Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci tarafından karşılandı. Bordo-Beyazlı kulüp, resmi web sitesinden Adana Demirspor maçının ulaşım ve konaklama giderlerini karşılayan isimlere teşekkür etti.

Teşekkür mesajlarında şu ifadeler kullanıldı;

“Spor Toto 1. Lig’in 26.haftasında takımımızın Şanlıurfa’da oynayacağı Adana Demirspor maçı konaklama ve Şanlıurfa GAP Stadyumunun tüm giderleri Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve saygın İş Adamı Veysel Demirci tarafından karşılanacaktır. Desteklerinden dolayı Sayın Veysel Demirci’ye teşekkür ederiz.”

“Birevim Elazığspor’umuzun ligin 26. haftasında Şanlıurfa’da oynayacağı Adana Demirspor karşılaşması ulaşım giderleri değerli İş Adamı Hasan Celal Kaya tarafından karşılanmıştır. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Hasan Celal Kaya’ya teşekkür ederiz.”