Elazığspor'dan İnegölspor maçı sonrası sağlık durumu açıklaması
Seza Çimento Elazığspor, İnegölspor karşılaşmasında yaşanan sakatlıklarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, ‘’İnegölspor karşılaşması sırasında futbolcularımızdan Süleyman Özdamar ve Fuat Bavuk, hamstring kas grubu yaralanması şüphesiyle oyuna devam edememiştir.
Aynı müsabakada Enes Soy, toraks bölgesine aldığı darbe sonrası kontrol altına alınmıştır.
Altını özellikle çizmek isteriz ki; gerekli radyolojik tetkikler tamamlanmadan yapılan hiçbir yorumun ve değerlendirmelerin tıbbi bir karşılığı yoktur. Bu süreç tamamlanmadan sporcularımızın sağlık durumuna ilişkin kesin bir bilgi paylaşılması söz konusu değildir.
Tüm oyuncularımızın tanı ve tedavi süreci, bilimsel ve tıbbi prensipler doğrultusunda titizlikle yürütülmektedir. Gelişmeler, yalnızca resmi kanallar aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Spekülatif ve bilgiye dayanmayan değerlendirmelere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.'' İfadelerine yer verildi.