Elazığspor'dan Halil İbrahim hamlesi!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, Samsunspor'da forma giyen Halil İbrahim Pekşen'i transfer etmek için girişimlerde bulunuyor

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığspor'dan Halil İbrahim hamlesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’de ikinci yarı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Hakimiyet Gazetesi'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu üzere Samsunsporlu Halil İbrahim Pekşen’i gündemine aldı. Dış transferde şu ana kadar Demir Grup Sivasspor’dan Cem Özdemir ve Iraklı oyuncu Humam Tariq ile anlaşmaya varan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Samsunsporlu sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Pekşen’i Antalya kampına davet etti.

Samsunspor’da yaşanan ekonomik krizden takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Antalya Kampı’na davet edilen Halil İbrahim Pekşen ile şartlar olgunlaştığı takdirde resmi sözleşme imzalanacak.

HALİL İBRAHİM PEKŞEN KİMDİR?

1993 Samsun Havza doğumlu olan Halil İbrahim Pekşen, 2012 yılında Samsunspor’da profesyonelliğe yükseldi. Eyüpspor, Turgutluspor, Büyükçekmece Tepecikspor ve Atiker Konyaspor’da forma giydikten sonra Samsunspor’a dönen genç oyuncu, ligin ilk yarısında 15 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi ve 3 gol attı. Ligin ilk yarısında Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve 2-2’lik eşitlikle sonuçlanan maçta Samsunspor’un attığı 2 golde genç oyuncunun imzası vardı.

1.73 boyunda Halil İbrahim, orta sahanın solu ve sol bek mevkilerinde de görev yapabiliyor. Kariyeri boyunca 191 resmi maçta forma giyen genç oyuncu 25 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.