Elazığspor'dan 16 transfer

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcuları basınla buluşturdu

Elazığspor'dan 16 transfer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu – Kağan İnal
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ara transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, kadrosuna 16 takviye yaptı. Ara transfer döneminde Bordo-Beyazlı renklere bağlanan futbolcular, basına tanıtıldı. Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleşen ve kulüp başkanı Serkan Çayır’ın da hazır bulunduğu basın toplantısında tüm transferler hazır bulundu.
BAŞKAN ÇAYIR: “2001-2002 RUHUNU YENİDEN YAŞATMALIYIZ”
Törende ilk olarak konuşan kulüp başkanı Serkan Çayır, ligde kalacaklarına inandığını belirterek, “Biz sözümüzü tuttuk ve transfer tahtamızı açtık. Bundan sonra top taraftarlarımızda, şehrimizin ileri gelenlerinde, STK’larda. 2001-2002 ruhunu yeniden yaşatıp takımımızı ait olduğu yere taşımamız lazım. Gerçek Elazığspor bu değil, bu lig seviyelerini de hak etmiyor. İnşallah ait olduğumuz liglere geri döneceğiz. Anlaştığımız hemen hemen tüm futbolcularımızla 1.5 yıllık sözleşmeler yaptık. İnşallah lig bittikten sonra transferimizi tekrar açıp kadromuzu güçlendirip şampiyonluğa oynayacağız” dedi.

MESUT: “BİRLİK BERABERLİK OLMADAN OLMUYOR”
Takımın Batman Petrolspor’dan transferi Mesut Saray, “Transfer tahtasının kalkmasında emeği geçen başta Şahin başkanımız olmak üzere, kulüp başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu kulüp hak etmediği liglerde. Yıllardır devam eden kötü gidişata dur dendi. Ekibe bizlerde dahil olarak bu kötü gidişata dur demeye geldik. Bu sene ligde kalıp, önümüzdeki sezonlarda başarı için geldik. Elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Bu kadar sıkıntılardan sonra feraha kavuşmamız lazım. Bundan sonra herşey bizde ve şehirde. Birlik – beraberlik olmadan olmuyor. Herkesin bu kulübe destek olmasını istiyorum. Sahada biz elimizden geleni sonuna kadar yapacağız” şeklinde konuştu.

ZEKİ: “6 YIL SONRA YENİDEN GELMEK GÜZEL”
”Ergene Velimeşespor’dan transfer Zeki Korkmaz, “6 yıllık süreçten sonra yeniden buraya geldiğim için çok mutluyum. Transfer tahtasının açılmasında büyük uğraşlar verildi. Bu şehir bu lig seviyelerini hak etmiyor. İlk etapta bu ligde kalmak, sonra da şampiyonluğa oynamak için elimizden gelen her şeyi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HAKKI İSMET: “TEK İSTEĞİMİZ TARAFTARLARIN DESTEKLEMESİ”
Takımın İnegölspor’dan transferi Hakkı İsmet Şimşek ise, “Transfer tahtası için büyük uğraş verildi. Burası çok önemli ve büyük bir camia. Buraları gerçekten hak etmiyor. İlk hedefimiz ligde kalmak, sonra da şampiyonluğa oynamak. Bizim tek isteğimiz taraftarımızın desteklemesi. Herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
İŞTE TRANSFERLER…
Elazığspor’un ara transfer döneminde renklerine bağladığı futbolcular ve geldikleri takımlar şöyle;
Ali Osman Döner (Keçiörengücü), Cafer Tosun (İstanbulspor – kiralık), Emre Akgün (1461 Trabzon – kiralık), Emre Yıldız (Beşiktaş – kiralık), Feyzullah Şahin Güneş (Ergene Velimeşespor), Hakan Canbazoğlu (Şanlıurfaspor), Hakkı İsmet Şimşek (İnegölspor), Mesut Saray (Batman Petrolspor), Muhammet Çelik (Çaykur Rizespor – kiralık), Muhammet Ensar Çavuşoğlu (Pazarspor- kiralık), Ömer Faruk Sezgin (Ankaraspor – kiralık), Recep Yurdakul (Gençlerbirliği), Yağızcan Erdem (Batman Petrolspor), Yiğit Kafkasyalı (Ankaragücü), Yüksel Kayaalp (İskenderunspor), Zeki Korkmaz (Ergene Velimeşespor).