Elazığspor'da Cleyton sesleri!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Maddi imkânsızlıklara rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor yönetimi, oyun kurucu mevkisi için adayını Cleyt

Elazığspor'da Cleyton sesleri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Maddi imkânsızlıklara rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor yönetimi, oyun kurucu mevkisi için adayını Cleyton olarak belirledi. İki sezon önce de bordo-beyazlı formayı giyen Brezilyalı oyuncuyla temaslarını sıkılaştıran transfer komitesi, yeni sezon hazırlıkları öncesi bu transferi sonlandırmayı amaçlıyor. Elazığspor Transfer Komitesi’nin yoğun bir çalışma temposuna girdiği ve hem iç hem de dış transfer için dört koldan girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Şu ana dek ödenmeyen borçlar nedeniyle Traore, Cajic, Youssef gibi birçok önemli oyuncusunu kaybeden ve henüz transfer yapamayan Elazığspor'da 6 Temmuz'da başlayacak 1. Etap Kampı'na az sayıda futbolcunun katılması bekleniyor. Teknik direktör sorununu da henüz çözüme kavuşturamayan bordo-beyazlılarda yönetim kurulu bu olumsuzlukları bir an evvel sonlandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda ilk olarak sözleşmesi süren oyuncularla birer birer görüşmeye başlayan yönetim kurulu, bu isimleri takımda kalmaya ikna etti.
emen her mevkiye transfer yapması beklenen Elazığspor'da orta saha için gündeme gelen isimler arasında en güçlüsü Cleyton. 2015-2016 futbol sezonunun ilk yarısında 14 maçta bordo-beyazlı formayı terleten ve attığı iki golün yanı sıra yaptığı birbirinden kritik asistlerle takımı sırtlayan Brezilyalı futbolcu, devre arasında olaylı bir şekilde ayrılarak Göztepe'yle anlaşmıştı. Geçtiğimiz sezonu ise Güney Kıbrıs ekibi Omonia'da geçiren 34 yaşındaki oyun kurucu, tam 41 maçta forma giydi ve 11 gol kaydetti. Hem takımı hem de ligi tanıması nedeniyle Elazığspor'un transfer listesinde başı çeken Cleyton'la görüşen transfer komitesinin ilk izlenimlerinin olumlu olduğu öğrenildi. Temasların sıkılaştırılarak bu futbolcunun kısa süre içerisinde bordo-beyazlı ekibe kazandırılması için çaba harcanacak.