Elazığlılara Ücretsiz Dağıtıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Elazığ dahil olmak üzere 11 ilde yaşayan yetiştiricilere 909 milyon lira değerinde büyükbaş, küçükbaş, kanatlı hayvan ve arılı kovanın teslim edildiğini duyurdu.

Elazığlılara Ücretsiz Dağıtıldı!

Bakan Yumaklı yaptığı paylaşımda 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ dahil 11 il için yapılan hayvan dağıtımının verilerini paylaştı. Hangi il için kaç hayvanın teslim edildiği bilinmezken Bakan Yumaklı deprem bölgesindeki yaraları sarmak için devletin bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

Elazığlılara Ücretsiz Dağıtıldı!

Söz konusu paylaşımda Yumaklı, Deprem bölgesindeki yetiştiricilerimizin yaralarını sarmak için tüm imkânlarımızla ve kalbimizle çalışarak hayvan dağıtımını tamamladık.

Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın talimatlarıyla hayvanları telef olan yetiştiricilerimize toplam 909 milyon TL bütçeli canlı hayvan ve arılı kovanı BEDELSİZ olarak teslim ettik.

Rabb’im ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın, her türlü afetten memleketimizi muhafaza eylesin...” ifadelerine yer verdi.

Elazığlılara Ücretsiz Dağıtıldı!