Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!

Feyza Nur Dikici/Elazığlı seyahat acentesi firması sahibi Fırat Algül'le şehrimizin turizmdeki potansiyelini, Elazığlıların gezip görmesini tavsiye ettiği yerleri sorduk. Aldığımız cevaplar merak uyandıracak cinsten…

Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!

Kendi seyahat acentesini kuran ve Elazığlılara hizmet eden hemşehrimiz Fırat Algül’le samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Fırat Üniversitesi mezunu olan Algül, 2021 yılında kurduğu kendi firmasıyla vatandaşlara hizmet ediyor. Şehrimizin turizmdeki potansiyelini, Elazığlıların gezip görmesini tavsiye ettiği yerleri sorduğumuz Butimar Turizm Acentesi Sahibi Fırat Algül, bakın ne cevaplar verdi;

“ELAZIĞLILAR ÖLMEDEN ÖNCE BURALARI MUTLAKA GÖRMELİ”

Sanat tarihi alanına büyük ilgi duyduğunu belirten Algül, “1 buçuk senedir Elazığ ve Malatya’da olan misafirlerimize en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisiyle, elimizden geldiğince en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Özellikle Elazığlıların ölmeden önce mutlaka görmesi gereken yerler listesini misafirlerimize sunuyoruz. Bunu yaparken de misafirlerimizin yaptığımız işten, verdiğimiz hizmetten keyif almasını, gittiği yerde de bölgenin mimarisini, dokusunu, tarihini ve kültürünü en iyi şekilde aktarmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerime tavsiyem mutlaka Erzincan Kemaliye, Mardin Midyat, Şanlıurfa Halfeti, Diyarbakır, Kapadokya, Tunceli, Doğu Karadeniz ve yaylaları mutlaka görsünler” dedi.

Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!

“MİSAFİRLERİMİZE HER ALANDA HİZMET VERİYORUZ”

Algül konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz, Elazığ’da böyle bir işletme açmadan önce, öncelikle kendi beklentilerimizi merkeze aldık. Bizim bu acenteyi açarken amacımız, Elazığ ve Malatya illerinde turizme dair ne varsa hepsini acentemizin çatısı altında birleştirerek misafirlerimizle buluşturmaktı. Bu kapsamda günübirlik ve konaklamalı turlar, yurtdışı turları için uçak bileti, vize işlemleri, hac, umre, tatil paketleri şeklinde misafirlerimize her alanda hizmet veriyoruz. Turizm denince akla Butimar Turizm geliyor. Bu noktada Butimar Tur olarak bizler, elimizden geldiğince bütün misafirlerimizin her türlü ihtiyacında yanındayız.”

“BİR KERE GELEN BİR DAHA GELİYOR”

“Elazığ’a öncelikle kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bizim tur yaparken amacımız ve turdan beklentimiz misafirlerimizin tamamen memnun kalması. Yani işin özetinde biz de esnafız. İşin daha çok organizasyon kısmındayız. Planlama yapıyoruz. Gezi ve tur programı ayarlıyoruz. Ancak biz esnafız. Esnaflarda bulunması gereken bütün özelliklere fazlasıyla sahibiz. Güler yüzlü, hoşgörülü, anlayışlı ve son derece hassas bir şekilde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Zira misafirlerimiz, müşterilerimiz bizim velinimetimizdir. Elimizden geldiğince her misafirimizde ayrı ayrı memnuniyet ve güzel izler bırakmayı amaçlıyoruz. Tabi ki bunun geri dönüşünü alıyoruz. Bugüne kadar bizimle turlara gezilere gelen misafirlerimizin yüzde 90’dan fazlası son derece memnun ayrıldı diyebilirim. Elazığ halkı bu noktada bize çok güzel teveccüh gösteriyor. Bir kere gelen bir daha geliyor. Eşini dostunu Butimar’a yönlendiriyor. Turlarımızın tadı damakta kalıyor. Bu da bize işimizi ne kadar doğru ve dozunda yaptığımızı gösteriyor. Gurur duyuyoruz. İşimize severek başladık, aşkla yapıyoruz ve misafirlerimize bunu yansıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!

 “BİRBİRİNDEN FARKLI HAYAT HİKÂYELERİNE TANIK OLUYORUZ”

“Bizler her hafta günübirlik ve konaklamalı turlar yapıyoruz. Bu da her hafta farklı farklı insanlar tanımamıza neden oluyor. Birbirinden farklı hayat hikayelerine tanık oluyoruz. Birbirinden farklı renk keşfediyoruz. Biz, misafirlerimize renk deriz. Hayatımızın bu şekilde bir kazanımı oldu. Misafirlerimizi tanıyoruz, birlikte başka şehirleri görüyoruz, bir nevi yoldaş oluyoruz. Mutlu anlarını, heyecanlarını paylaşıyoruz. Velhasıl her insanın ömründe mutlaka yaşaması, görmesi gereken yerleri Butimar Turizm çatısı altında yaşaması, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bunun bizlere büyük bir katkısı var. Her insanın hayatımıza bir şeyler katacağı düşüncesiyle, bu şekilde tura gelen misafirlerimizle vaktimizi değerlendiriyoruz. Güzel ve kıymetli bir şekilde misafirlerimizi gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Butimar Tur’un düzenlediği yaklaşık 6 geziye katıldığını belirten ve son olarak 13 Mayıs Erzincan-Kemaliye turuna katılan Öğretmen Afra Acar konuyla ilgili:

“Kemaliye gezisi benim için gerçekten çok güzel geçti. Bir süredir gelmeyi planlıyordum ancak kısmet olabildi. Çok eğlendim ve çok memnun kaldım. Fırat Bey’in rehberliğini yaptığı yaklaşık 6 geziye katıldım ve hepsinden inanılmaz ölçüde memnun kaldım. Fırat Bey’in her gezide bahsettiği memnuniyet garantisinin vücut bulmuş haliyim diyebilirim. Elazığlı ve Malatyalı herkese yürekten öneririm. Gittiğimiz yerlerde hem doğa güzelliği hem büyük bir ilgi görüyoruz. Bence Butimar Tur; diğer acentelerden farklı olarak müşteri memnuniyetini merkezine almış bir firma, herkese tavsiye ederim.” Dedi.

Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!
Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!
Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!
Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!
Elazığlılar Ölmeden Önce Buraları 'Mutlaka' Görmeli!