Elazığlılar Dikkat! Bayram Tatilinde Günü Batırmaya Ne Dersiniz?

Elazığ Buzluk Mağarası yol üzerinde bulunan Gün Batımı Lokantası, adeta bir doğa harikası olmakla birlikte, oksijenin sıfır noktası denecek kadar temiz bir havaya sahip. Günün her saatinde bütün çiçeklerin kokusu burnunuza dolacak…

Elazığlılar Dikkat! Bayram Tatilinde Günü Batırmaya Ne Dersiniz?

Gün Batımı Lokanta & Çay Bahçesi, konum olarak Elazığ Buzluk Mağarası’nın neredeyse hemen yanında bulunuyor. Ümit Karakurt’un 12 yıldır sahibi oluğu lokanta birbirinden güzel hizmetlerle müşterilerini bekliyor.

“SICAKTAN BUNALIP NEFES ALMAK İÇİN GELİYORLAR”

Lokanta’nın tanıtımını yapan Karakurt: “Özel günlerde genellikle yerli ve yabancı turist ağırlıyoruz. Elazığ’dan gelen müşterilerimiz genellikle Harput’ta sıcaktan bunalıp nefes almak için geliyorlar. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte talep açısından oldukça yoğun günler geçiriyoruz.”

Elazığ'da Günü Batırmalık Mekan...

Deprem döneminde tedbir için bir ay kapalı kalan Gün Batımı Lokantası, hizmet vermeye devam ediyor. Yüksek ve taşlı zemin üzerinde bulunduğu için depremden hasar almadıklarını söyleyen Karakurt:

“HER ŞEYE RAĞMEN ÇİZGİMİZİ BOZMADAN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

“Deprem döneminde tedbir için bir ay kapalı kaldık ancak burada zemin yüksek olduğu için herhangi bir hasar durumu söz konusu değil. Pandemide de çok uzun bir süre kapalıydık maddi olarak zorlu bir süreçten geçtik. Ancak her şeye rağmen hizmet çizgimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz.”

Elinin lezzetine güvendiğini, müşterilerin özenle ve özellikle onun yaptığı yemekleri tercih ettiğini belirten Karakurt, Bayram tatilinde hizmet vermekten mutluluk duyacağını belirtti.

Elazığ'da Günü Batırmalık Mekan...

“YILIN HER MEVSİMİ SİZLERİ MİS GİBİ ÇİÇEK KOKULARI KARŞILAYACAKTIR”

Çardaklı açık alan, yer minderli bir işletme, hava olarak serin mekan olarak içeri ısıtan sıcacık bir alan… Aileler çocuklarıyla birlikte rahatlıkla gidebilir ve rahat edebilir.

Müşteri odaklı lokantada yılın her mevsimi sizleri mis gibi çiçek kokuları karşılayacaktır. Kahvaltı servisi, ızgara seçenekleri, kavurma çeşitleri, soğuk ve sıcak içecekler, tatlı çeşitleri…

Elazığ'da Günü Batırmalık Mekan...

Müşterilerinin özellikle hangi yemekleri tercih ettiğini aktaran Ümit Karakurt: “Müşterilerimiz genelde sebzeli kavurmayı tercih ediyorlar. Kahvaltı sabah serinliğinde, bütün çiçek kokularının eşliğinde bir başka keyifli oluyor.” Dedi.