Elazığlı Mehmet Sağlam'ın Yeni Önemli Görevi

Resmi Gazete'de yayımlanan bakan yardımcıları atamalarında Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Sağlam İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

Elazığlı Mehmet Sağlam'ın Yeni Önemli Görevi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Mehmet Sağlam, yeni atama kararlarının ardından İçişleri Bakan Yardımcılığı'na getirildi. Sağlam bu görevi 4 kişiyle paylaşacak. Bakan Yerlikaya'nın en çok görmek istediği isimlerin başında gelen Mehmet Sağlam kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Mehmet Sağlam biyografisi...

Mehmet Sağlam kimdir? Son yıllarda en çok konuşulan kurumların başında gelen PFDK'nın başkanlığında bulunan Mehmet Sağlam, yeni atama kararı sonrasında İçişleri Bakan Yardımcısı oldu. Sağlam'ın yeni görevi spor camiasında da geniş çaplı yankı buldıu. Peki Mehmet Sağlam nereli, kaç yaşında? İşte Yeni İçişler Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam özgeçmişi..

MEHMET SAĞLAM KİMDİR?
İçişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Mehmet Sağlam, 1966 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde doğdu. 1969 yılında ailesiyle birlikte Adana'ya yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1989 yılında mezun oldu. Serbest avukatlık yapmaya başlayan Sağlam, 2009 yılında AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine getirildi. 2015 yılında ise AK Parti'den Adana Milletvekili adayı oldu. Evli ve üç çocuk babası olan Sağlam, 2022 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından PFDK başkanlığına seçildi .