ELAZIĞ VE ERDOĞAN DUYARLILIĞI

KAMUOYUNUN İLK KEZ HAKİMİYET GAZETESİ, ARDINDAN DA KANAL FIRAT'IN YAYINIYLA HABERDAR OLDUĞU TAHA'NIN SAĞLIK SORUNUNA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYARSIZ KALMADI.

ELAZIĞ VE ERDOĞAN DUYARLILIĞI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün, bir annenin “Çocuğumu Kurtarın” feryadını manşetten yayınlayan  Hakimiyet Gazetesi, hem sorunu gündeme getirdi hem de çözümüne önemli katkı sundu.

BEYNİNDE TÜMÖR TESBİT EDİLMİŞTİ

Sol gözünde kayma meydana gelmesi sebebiyle ailesinin doktora götürdüğü 6 yaşındaki Taha Sis’in iki göz sinirinin üstünde tümör olduğu tespit edilmiş ve ameliyatının da ancak İstanbul’da özel bir hastanede yapılabileceği  ifade edilmişti.

Bunun üzerine anne Azine Sis, maddi imkânsızlıkları sebebiyle kendilerinin bu ameliyatı yaptırmalarının mümkün olmadığını ve yetkililerden kendilerine yardım elinin uzanmasını talep etmişti.

KANAL FIRAT DUYARLILIĞI

Hakimiyet olarak dün akşam saatlerinde internet sitemizden yaptığımız haberin ardından akşam saatlerinde ilimizin saygın televizyonlarından olan Kanal Fırat da konuya duyarlılık göstermiş, hem haber programında hem de Furkan Dilaver’in sunduğu son baskı programında konuyu dile getirilmişti.

YARDIM KAMPANYASI ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Kanal Fırat’ta ailenin mağduriyetinin dile getirilmesinin adından bir yardım kampanyası başlatan program sunucusu Furkan Dilaver’e birçok iş adamı ve siyasetçiden bağışlar yapılmış ve Taha’ya büyük bir umut ışığı doğmuştu.

Yardım kampanyasına duyarlılık gösteren ve her türlü desteği veren Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Hüsna Erdem Çakmak ile birlikte MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve işadamı Halis Yıldız da  önemli miktarda bağış yapmışlardı.

ERDOĞAN DUYARLILIĞI

Küçük Taha için ilimiz medya organları ile siyasetçiler ve hayırsever iş insanları hayır yapmada yarışırken ilerleyen saatlerde ailenin telefonu çaldı. Arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dı ve Taha’nın tüm tedavisini bizzat Erdoğan üstlenmişti.

HAYIRSEVERLER SEVABINI ALDILAR

Taha’nın tedavisi için başlatılan yardım kampanyasında kendi imkânlarını zorlayarak bağışta bulunan MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve iş insanı Halis Yıldız başta olmak üzere katkıda bulunan tüm hemşerilerimizin, tedavinin tümünü Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıladığı için o paraya artık ihtiyaç kalmasa da aynı sevabı alacaklarını ifade eden hemşerilerimiz, Allah doğru insanların işini her zaman kolay etsin  temennisinde bulundular

TAHA YARIN AMELİYAT OLUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm tedavisini üstlenmesinin ardından dün ailesi ile birlikte İstanbul’a giden Taha, yarın ameliyat olacak. 6 yaşındaki bir yavrunun hastalığından kurtulmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere konuya hassasiyet gösteren Hakimiyet Gazetesi, Kanal Fırat ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu olay da gösterdi ki şehrimiz mağdur ve muhtaçlarını asla yolda bırakmaz ve onlara yardım elini hep uzatır.