Elazığ ve Birçok İlin Geleceği Burada!

Elazığ'ı ilgilendirdiği kadar Doğu-Güneydoğu ve Akdeniz Bölgesi'ni Karadeniz'e en kısa yoldan bağlayacak olan, hem lojistik ve taşımacılık hem de vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşımını sağlayacak Pertek Köprüsü'nde son durum ne?

Elazığ ve Birçok İlin Geleceği Burada!

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Elazığ Milletvekilleri, Pertek Köprüsü’nün proje ihalesinin yapıldığını açıklamıştı. Elazığ Pertek il yolu Pertek Köprüsü dahil proje ihale süreci ön yeterlilik aşamasına katılan 16 aday başvurusu ile 22 Kasım 2023 tarihinde başladı. Bu 16 aday içerisinde ön yeterlik şartlarını sağlayan firmalar, proje ihalesine katılım hakkı kazanacak.

Elazığ ve Birçok İlin Geleceği Burada!

KELEŞ, OCAK AYININ 3. HAFTASINA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pertek Köprüsü’nün yapım süreciyle ilgili gelinen aşamayı geçtiğimiz günlerde şu ifadelerle anlatmıştı: “Teklif ve mali tekliflerin alınacağı tahmini ihale tarihi 2024 yılının Ocak ayının 3. haftasıdır. Yapılacak ihale ile Pertek Köprüsünün 1/1000 ölçekli uygulama projeleri hazırlanacaktır.”

Elazığ ve Birçok İlin Geleceği Burada!

TEKLİF DEĞERLENDİRME SÜRECİ TAMAMLANDI

Sadece Elazığ’ın değil birçok ilin geleceğini etkileyecek projede teklif değerlendirme sürecinin tamamlandığı öğrenildi. Artık gözler süreçle ilgili bürokrat ve siyasilerin yapacağı bilgilendirmeye çevrildi.