Elazığ Valisi Toraman, SEZA Çimento Fabrikası'nı Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Türkiye'nin en çevreci çimento fabrikası olan Seza Çimento fabrikasını ziyaret etti. Vali Toraman, fabrika yetkililerinden bilgiler alarak şehre kazandırılan yatırım nedeniyle teşekkür etti.

Elazığ Valisi Toraman, SEZA Çimento Fabrikası'nı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet tarihinin Elazığ’daki en büyük özel sektör yatırımı olan Seza Çimento Fabrikası Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı ağırladı. 

Vali Toraman, beraberindeki Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ile birlikte Türkiye’nin en çevreci Çimento Fabrikası SEZA Çimento Fabrikasını ziyaret etti.

Vali Toraman ve beraberindeki heyet fabrika yöneticileri tarafından karşılandı. Fabrika gezisi öncesinde Vali Toraman ve beraberindeki heyete toplantı salonunda fabrikanın kuruluş aşaması ve mevcut çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi.

Daha sonra heyet Seza Çimento Fabrikası Müdürü Ahmet Tursun ile birlikte fabrikayı gezdi. Çimento fabrikasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, şehre kazandırılan yatırım nedeniyle fabrika sahiplerine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.