Elazığ TSO Başkanı Alan: 'Elazığspor kökü mazide olan bir atidir.'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan Elazığspor play off maçı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan yaptığı açıklamada: “Elazığsporumuz, takımını her zaman yüreğinde, kalbinde ve omzunda taşıyan fedakâr taraftarlarımız üzerine düşenin en iyisini yaptılar. 
İlimizin yöneticileri olarak şehrimizi aynı hedefe kenetlenme yönünde anlamlı ve ülkeye örnek bir liderlik ortaya koyduk.
Bursa’da bordo-beyaz formanın yüzünü ağartacak bir örnek mücadele verdik. Ancak penaltılardaki şansızlığın esiri olduk. 
Bu bir son değil, yeni bir başlangıçtır.
Bu zorlu mücadelede yüreklerini ortaya koyan karda, çamurda ve her türlü zor şartlarda takımını bayraklaştırılan fedakar ve vefalı taraftarlarımıza, pes etmeyip zora talip olan Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Fethi Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Elazığspor, gücü ve etkisi tek maçla ölçülemeyecek kadar kökü mazide olan bir atide olan bir takımdır.
Ve yine bu takım, daha birçok başarılara imza atacak bir ruh kökü ve irade gücüne sahiptir.” İfadelerine yer verdi.