Elazığ Şehir Merkezine 100 Yataklı, Tam Teşekküllü Hastane

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ şehir merkezine 100 yataklı, tam teşekküllü bir hastane kurulacağını açıkladı.

Elazığ Şehir Merkezine 100 Yataklı, Tam Teşekküllü Hastane

Elazığ’a 100 yataklı devlet hastanesi kararı Sağlık Bakanlığı tarafından bugün onaylandı.

Ak Parti Elazığ Milletvekillerinin girişimleri ile şehir merkezine 100 yataklı ve tam teşekküllü bir hastane kazandırılıyor.

RIZAİYE DEVLET HASTANESİ

Hastanenin yakın zamanda tüm branşlarda hizmet verceğini açıklayan Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, projeyi ortak açıklamayla duyurdu. Yapılan açıklamada:

"İlimiz Milletvekillerimizin girişimleri sonucu hali hazırda Rızaiye Ek Hizmet Binası olarak çeşitli sağlık hizmetleri veren eski Asker Hastanesi, bundan sonra 100 yataklı Rızaiye Devlet Hastanesi olarak Elazığ halkına hizmet verecektir.

 Seçildikten sonra sağlık alanında Elazığ’a ilk büyük projeyi müjdeleyen 28. Dönem Milletvekillerimizin katkılarıyla 2’nci basamak olarak hizmet verecek olan hastanede, tam teşekküllü olarak tüm branşlarda hizmet planlaması yapılacaktır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.