Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci  tebrik ve kutlama mesajları yayımladı.

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

" Sevinçleri ve hüzünleriyle ülkemizde ve dünyada önemli gelişmelere ve olaylara sahne olan 2023 yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.Yeni yılda Elazığ’ımızın her yönüyle kalkınmış bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilimizin bir bütün olarak bir iradeye sahip olması, en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine inancımız tamdır.  Yıl içinde ilimiz de dahil olmak üzere, 11 ilimizi derinden etkileyen 06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem afetleri sonucu ilimizde hasar tespit çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. İl merkezde ve ilçelerde yapımına başlanılan 2.457 konutun inşaatı tamamlanmak üzere olup, peyderpey hak sahiplerine teslimi yapılacaktır. Bununla birlikte 2020 yılında ilimizde meydana gelen depremler sonrası konutlarından hak sahipliği bulunan vatandaşlarımızdan 21.902’sinin sürecini tamamlamış bulunmaktayız. Afet konutlarının dışında, 1.164 sosyal konut yapımı tamamlanmış olup, anahtar teslimi yapılmıştır. Ayrıca Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında ilimizde yapılacak ilave 1.831 konutun hak sahipleri belirlenmiştir. Deprem sürecinde yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır çok daha büyük bir atılıma başlayacağımız ve “Türkiye Yüzyılı” adıyla girdiğimiz bu yeni dönemde, daha önce başlatılan ve devam eden projeleri takip ederek tamamlamak, ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimine, tanıtımına katkısı olacak yeni projeler üretmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılında ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen olumsuzlukların, umutla gireceğimiz 2024 yılında yaşanmaması, en büyük insan hakları ihlali yaşanan Gazze başta olmak üzere, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir.  Bu düşüncelerle salgın, deprem ve sel felaketi başta olmak üzere, geride bıraktığımız dönemde dar-ı bekaya uğurladığımız vatandaşlarımızı; vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Yeni yılın ülkemize ve dünyamıza, huzur, mutluluk, sağlık ve refah ettirmesini temenni ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

" 2024 yılının güzel günler getireceğini ümit ettiğini dile getiren Milletvekili Erol mesajında, "Türkiye ve dünya olarak zor ve sancılı geçen 2023 yılını geride bırakıyoruz. Deprem felaketiyle yüzleştiğimiz, ekonomik sıkıntılar yaşadığımız, terörle mücadelemizin sürdüğü bir süreçte, sevinçleri ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2024 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. 2024 yılının çok daha güzel günler getireceğini ümit ediyorum. Yılbaşı gibi özel günler, bu ümitlerin ve heyecanların daha kolaylıkla ve yaygın olarak yeşerdiği günlerdir. Bu yılbaşının da bütün insanlığa, milletimize, şehrimize yeni ümitler ve heyecanlar sunmasını, umut ettiklerimizi gerçekleştirebileceğimiz yeni bir yılın başlangıcı olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

"Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2023 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, 2024 yılının Ülkemize, Aziz şehrimiz Elazığ’ımıza ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Yeni yılda, inancımızın gereği olan Peygamber Efendimizin “İki günü bir olan ziyandadır” Hadis-i Şerifini hayat düsturu haline getirdiğimiz ve bu anlayışla hareket ederek milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın da altını çizmek isterim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır şekilde siz değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Ülkemizde ve Elazığ’ımızda huzur ve güven ortamının yeni yılda daha fazla perçinlenerek birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha mutlu ve umutlu olduğumuz günler geçireceğimize dair olan inancım tamdır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, yeni yılda da birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlerin başarıya ulaşması imkânsızdır. Yeni bir yıla adım atarken, Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliamlara maalesef tanıklık ettik. Bu saldırılarda kaybedilen binlerce masum insanın hikâyeleri, vicdanlarımızda derin izler bıraktı. Bu zor zamanlarda, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın simgelediği manevi değerlerin korunması ve Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı zulme dikkat çekmek, insanlığın ortak bir sorumluluğudur. Ne yazık ki, bazı ülkelerin ve uluslararası toplumun bu trajedilere sessiz kalması, adalet duygumuzu zedelemiştir. Ancak unutmamalıyız ki, zalime karşı mazlumun yanında olmak, insanlık onurunun bir gereğidir. Herkes sırtını dönse dahi, bizler adalet ve barış yolundan ayrılmayacağız. Vatanımız uğruna hayatlarını seve seve feda eden tüm kahraman Mehmetçiklerimizi de rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Kahraman Mehmetçiklerimizin anısını yaşatmak, gelecek nesillere onların fedakârlıklarını ve cesaretlerini aktarmak bizim sorumluluğumuzdur. Yiğitlerimiz, ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda ederken, bize de bu vatanı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek düşer.  Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının barış ve huzur dolu günler getirmesini, yarınların bugünden, yeni yılın bir önceki yıldan daha iyi olmasını dileyerek, başta hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum Elazığlı hemşehrilerimize, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

" Geride bırakacağımız 2023 yılında bir taraftan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının coşkusunu yaşarken; diğer taraftan 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi, Filistin’de yaşanan insanlık dışı vahşeti ve son günlerde şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimizin acısını yaşadık.  Görev süremizin 4,5 yılını geride bırakırken, 2023 yılında da aziz şehrimizin bugünü ve yarınları için birbirinden kıymetli hizmetleri hemşehrilerimizle buluşturduk. Bu kapsamda, şehir kimliğine değer kazandırmak ve şehrin otopark ihtiyacını karşılamak hedefiyle inşa ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Yer Altı Otoparkı ile Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nı hizmete sunduk. 
Şehrin ihtiyacını karşılayamamasından dolayı şehrin yıllardır beklediği Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni hizmete sunarak aziz şehrimize kazandırdık.  Kadim şehir Harput’umuzun, kültürel ve sanatsal tüm birikimiyle bir yaşam merkezi olması hedefiyle başlatılan “Müzeler Şehri Elazığ” projesi kapsamında Musiki Müzesi'nin ardından Basın Müzesi ve Hoca Hasan Hamamı Müzesi'ni de ziyarete açarak hizmete sunduk. 
Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Ulukent (Hüseynik) Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yol turizme kazandırıldı. Tarihi süreçte kervanların kullandığı ve türkülere konu olan Şeher Yolu, yapılan rekreasyon çalışmalarıyla yeniden eski cazibesine kavuşturuldu.
Şehrimizin değerleri arasında yer alan Tarihi Bakırcılar Çarşımızda gerçekleştirdiğimiz sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme çalışmalarımızın yanı sıra yine; Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Belediye Sokak, Saray Cami Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü Sokak Sağlıklaştırma projemizi de tamamladık.  Şehrimizin bugünü ve yarınları adına en önemli adım olan Elazığ’ın içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı Yapım İşi’ni kapsayan altyapı yenileme çalışmaları da devam ediyor.  Aziz şehrimiz Elazığ’a 2024 yılında da altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme, spordan kültür sanata kadar her alanda da en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum " ifadelerine yer verdi. kutluyorum " ifadelerine yer verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

" 2023 yılında “asrın felaketi” olarak nitelendirilen, ciddi can ve mal kayıplarına sebep olan depremler yaşadıklarını ve bunun sonucu her alanda sıkıntılar yaşandığını ifade eden Başkan Alan, mesajında şu görüşlere yer verdi“24 Ocak 2020 ve 6 Şubat 2023 depremlerinin getirdiği sıkıntıları, hemşerilerimizin yardımseverliği, yöneticilerimizin duyarlılığı ve destekleriyle atlatmaya çalıştık. Tüm bu gayretlere rağmen 2023 yılı içerisinde ekonomik ve sosyal alanda yaşanan sıkıntılar, hem halkta hem de yatırımcılarda hissedildi. Bu olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberlik duygusu ile umutlarımızı daima diri tutup büyüttük. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde halkımızın istikrarın devamından yana tavır koymasıyla başlayan süreçte, ekonomik göstergelerin normale dönme eğilimi göstermesi, halkımızla birlikte gelecek nesillere daha güzel bir Elazığ ve Türkiye bırakmak adına bizleri yoğun bir üretim seferberliğine yönlendirdi. 2023 yılı içerisinde sektörlerimiz ve firmaların sıkıntılarını anlık takip edip, çözüm önerileri ile birlikte hükümete ve ilgili kurumlara ilettik ve iletmeye devam ediyoruz. Uygulanan ekonomik politikalardan iş dünyası olarak umutluyuz. Ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş ve aş imkânı oluşturmak için Elazığ Ticaret ve sanayi Odası olarak çalışmaya devam ediyoruz. Milletçe çok daha güzel şeyler başaracağımıza olan inancımızla 2024 yılının ekonomik ve sosyal anlamda daha iyi bir yıl olmasını temenni ediyor, Filistin’de akan kanın ve dünyadaki savaşların durması, insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesi dileklerimle tüm hemşerilerimin yeni yılını

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

"2023 yılını geride bırakırken yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2024’te hem ülkemizde hem de şehrimizde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, Cumhuriyetimizin yeni asrına yakışır büyük eserler kazandırılacağına tüm kalbimle inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir yılı daha geride bırakırken, 2024 yılının insanlık ve milletimiz için daha iyi, daha güzel, daha huzurlu, daha müreffeh bir yıl olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın ve teşkilat mensuplarımızın yeni yılını tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

 "2024 yılına girilecek olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tüver yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bir Ahdimiz Vardı” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda “Allah Şahit Olsun Liderimizi Abdülhamit Han’ın Yalnızlığına Bırakmayacağız” anlayışıyla 2023 yılını da dolu dolu geçirdik. Senlik-benlik duygusuna kapılmadan "Biz" olarak 2023 yılında çok önemli çalışmalara imza attık. Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda sloganımızın altını dolduracak şekilde şehrimizde önemli çalışmalar yaparak her anımızı dolu dolu geçirdik ve kadınlarımızın yanında olduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınlara verdiği değeri bizler de şehrimizde en güzel şekilde yaşatmaya gayret gösterdik. Hamd olsun gittiğimiz her yerde kadınlarımız bizlere yoğun ilgi gösterdi. İnşallah 2024 yılında da kadınlarımızın olduğu her yere giderek, kapı kapı dolaşarak AK Parti siyasetini onlara anlatacağız. Bu duygularla yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyor, kadınlarımız başta olmak üzere tüm hemşerilerimize sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum " ifadelerine yer verdi.

 MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

" Acılarıyla, hüzünleriyle, mutluluklarıyla bir yılı daha tamamlayıp yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Umudun, bir insanın yaşama dair beslediği en değerli duygu olduğu inancıyla; 2024 yılında, dünyada yaşanan acıların hüzünlerin ve savaşların son olması en güçlü dileğimiz ve duamızdır. Yeni bir yıla yaptığımız başlangıçla birlikte, aziz şehrimiz Elazığ’ın güzelliklerini ve değerlerini daha da ileri taşımak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. 2024’ün, ilimiz ve ülkemiz için yeni başarıların, kalkınmanın ve dayanışmanın artacağı bir dönem olması için var gücümüzle çalışacağız. 2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı bir ömür unutulmayacak acılar olarak tarihte yer aldı. Yine, 2023 yılında hain terör saldırıları sonucu şehadete yürüyen kahraman Mehmetçiklerimizde Türk milletinin destansı tarihine ve gönüllerimize adlarını yazdırdılar. Bu duygularla, 2024’ün huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir refah yılı olmasını temenni ediyor, saygıdeğer hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı arz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci;

Elazığ Protokolü'nden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

"Yeni yıla ülkemizin birliği ve beraberliği hususunda önemli dileklerde bulunduğunu ifade eden Demirci; "Sevinçleri ve hüzünleri ile ülkemizde ve dünyada önemli gelişmelere ve olaylara sahne olan 2023 yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz’’ dedi.  Bugün sadece bir yılı bitirip yeni bir yılı karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk yüz yılını geride bırakıp Türkiye Yüz yılına ilk adımı atıyoruz ifadelerini kullanan Demirci;  ‘’2024 yılında Türkiye Yüzyılı vizyonunun inşa ve ihyasının temellerinin atılacağı bir yıl olacak. Binlerce yıldır her türlü iç ve dış tehdidin ateş çemberi içinde, yılmadan mücadele eden Türk milleti olarak, 2024 yılında da kültürel dehamız ve inancımızla yarınlarımızı daha aydınlık ve müreffeh kılmak için mücadeleye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir" ifadelerini kullandı. Demirci;"2023 yılında ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen olumsuzlukların, umutla gireceğimiz 2024 yılında yaşanmaması, en büyük insan hakları ihlali yaşanan Gazze başta olmak üzere, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir. Bu düşüncelerle salgın, deprem ve sel felaketi başta olmak üzere, geride bıraktığımız dönemde dar-ı bekaya uğurladığımız vatandaşlarımızı; vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Yeni yılın ülkemize ve dünyamıza, huzur, mutluluk, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu. Demirci;" Bu inançla, yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının ilimize, ülkemize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyor, Elazığlı hemşehrilerim başta olmak üzere, Aziz Milletimizin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.