Elazığ Polisi Yuvalarını Yıktı!

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, 11 şüpheli şahsın ikametlerinde ve uyuşturucu madde satışı için mesken olarak kullandıkları kulübede arama yapıldı. Ardından kulübe Elazığ Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Elazığ Polisi Yuvalarını Yıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik  yapılan çalışmalarda; 11 şüpheli şahsın ikametlerinde ve Uyuşturucu Madde Satışı için mesken olarak kullandıkları kulübede yapılan aramada;

1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet fişek, bir miktar Metamfetamin maddesi, 7 parça halinde toplam 131 gr Esrar maddesi ele geçirilmiş ve uyuşturucu madde satışı için kullanıldığı tespit edilen kulübe Elazığ Belediyesi görevlilerince yıkımı gerçekleştirilmiştir.

Elazığ Polisi Yuvalarını Yıktı!

Ayrıca devam eden çalışmalarda; Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminalinde şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik yapılan çalışmada; 1 şüpheli şahsın üst aramasında;

2 parça halinde toplam 102.8 gr kokain ele geçirilmiş olup Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlemler başlatılmıştır.