Elazığ Milletvekili Adayı Hatice Geyik: Tek Yürek Olma Zamanı

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Elazığ Milletvekili Adayı Hatice Geyik, açıklamalarda bulundu.

Elazığ Milletvekili Adayı Hatice Geyik: Tek Yürek Olma Zamanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BBP Elazığ  Milletvekili Adayı Hatice Geyik, 2023 seçimlerinin çok büyük bir önem arz ettiğini belirterek Cumhur İttifakı’nın sağduyulu bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olmanın gerektiğini söyledi.

Milletvekili Adayı Geyik, açıklamasında: “Kıymetli hemşerilerim, BBP Milletvekili Adayı olarak sizlerle aynı coğrafyada yaşamış ve aynı havayı soluyan bir kardeşiniz olarak halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla yola revan olduk. Öncelikle ülkemizin bu seçim sürecinde zaferle ayrılabilmesi için vatan millet aşkı ve şuuru ile Cumhur İttifakı’nın sağduyulu bir şekilde birliğimizi ve  beraberliğimizi korumak adına tek yürek olma zamanıdır.  Ve ayrıca  fazlasıyla önemsediğim değerli vefakar annelerimiz, genç nesillerimizi yetiştiren güçlü kadınlarımız için ve güzel Elazığ’ımızın kalkınmasını konusunda  gönüllü olup sizlerden alacığım destekle  bu yönde bütün gayretim ve çabamla çalışmak şahsım adına onur ve gurur verecektir. 14 Mayıs 2023 genel seçimleri ülkemize ve Elazığ’ımıza güzellikler ve hayırlar getirmesini gönülden temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.”dedi. 

HATİCE GEYİK KİMDİR?

Haitce Geyik, 1976 Karakoçan’da eğitimci bir baba ve ev hanımı bir annenin evladı olarak  dünya gelmiştir. İlkokul orta lise eğitimini Elazığ’da tamamlayan Geyik, biri kız biri erkek olmak üzere iki evlat sahibi olan Hatice Geyik, halen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde çalışmaktadır. Geyik, BBP’den 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı olmuştur.