Elazığ Karakoçan'ın 6 puanlık maçı!

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 13. Haftası'nda temsilcimiz, Gölcükspor'la karşı karşıya gelecek

Elazığ Karakoçan'ın 6 puanlık maçı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 13. Haftası’nda Kocaeli ekibi Gölcükspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Esenler Erokspor maçından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, puantajda yakın rakibi Gölcükspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Temsilcimizde bu kritik maç öncesi özellikle stoper mevkiinde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Furkan Camcı kart cezalısı olduğu için, Burak Kavlak’ta da sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Mehmet Eksik’in ise son durumuna maç saatinde bakılacak.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN

13. haftada 10 Aralık Perşembe günü Doğukent Stadyumu’nda oynanacak olan Elazığ Karakoçan FK-Gölcükspor’ maçında İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Sercan Yılmaz görev üstlenecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden Murat Güçlü ile Batuhan Bıyıklı yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Mahmut Hasan Küçük görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Temsilcimizin sahaya; Duhan Çağlar, Fatih, Berkay Emre (Mehmet Eksik), Burak Altıngök, Batuhan, Kaan Güdü, Yaşar Kaan, Semih, Burak Özbakır, Ferhat ve Barış Kazer onbiriyle çıkması bekleniyor. 10 Aralık Perşembe günü Doğukent Stadı’nda oynanacak olan maçın başlama saati 13.00.