Elazığ Karakoçan'a Mersin hakemi

MHK, Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta 8. Hafta maçlarının hakemlerini atadı

Elazığ Karakoçan'a Mersin hakemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Ömer Enes Yılar

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 8. Hafta hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre 12 Kasım Perşembe günü saat 13.00’te Ankara Çubuk İlçe Stadı’nda oynanacak olan Altındağspor – Elazığ Karakoçan FK maçını Mersin Bölgesi Klasman Hakemi Burak Filik yönetecek. Filik’in yardımcılıklarını yine Mersin Bölgesi’nden Mehmet Saldıraner ile Gaziantep Bölgesi’nden Rıdvan Çevik yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Karaman Bölgesi Bölgesel Lig Hakemi Ali Emir Yolcu görevlendirildi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 8. Hafta maçlarının programı şöyle;

12 Kasım Perşembe:

13.00 Şile Yıldızspor-Yalovaspor

13.00 Altındağspor-Elazığ Karakoçan FK

13.00 Osmaniyespor-Gölcükspor

13.00 Erbaaspor-Esenler Erokspor

13.00 Somaspor-Çarşambaspor

13.00 Karşıyaka-Arhavispor

13.00 Batman Petrolspor-Çatalcaspor

13.00 İçel İY.-Cizrespor

Çınar: “Yeniden çıkışa geçeceğiz”

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Elazığ Karakoçan FK, yarın oynanacak Altındağspor karşılaşması ile yeniden çıkış yakalamayı hedefliyor. Karşılaşma hakkında görüşlerini bildiren Teknik Direktör Önder Çınar, “Gerçekten son haftalarda beklemediğimiz sonuçları almamız bize yakışmadı. Özellikle son maçımızda sahamızda kaybetmemiz bizi hedefimize ulaşmamız adına olumsuz bir netice oldu” dedi.

Çınar konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşma adına da her maçımızdan istediğimizi alarak ayrılmanın mücadelesini veriyoruz. Ancak bazen işler planladığımız gibi gitmiyor. Biz de bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Yarın deplasmanda oynayacağımız Altındağspor karşılaşması bizim için yeni bir başlangıç olacak. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Şile Yıldızspor maçında ki hatalarımızı oyuncularımızla konuştuk. Bu tür hataları tekrarlamadığımız sürece biz bu ligde belirlediğimiz hedefe ulaşmakta zorlanmayacağız. Yarın kötü gidişe durmak ve yeni bir başlangıç yapmak için sahada olacağız.”