Elazığ'ın Zarif Kelebekleri'nin Şahin Başkan Coşkusu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Elazığ'ın Zarif Kelebekleri'nin Şahin Başkan Coşkusu

Seçim çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Zarif Kelebekler Eğitim ve Kültür Derneği'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, vatandaşlar tarafından karanfillerle ve yoğun ilgiyle karşılandı.

Zarif Kelebekler Eğitim ve Kültür Derneği Kurucu Başkanı Alican Tam, dernek binasında Başkan Şerifoğulları'nı ağırlamanın gururunu yaşadığını belirtti.

Elazığ'ın Zarif Kelebekleri'nin Şahin Başkan Coşkusu

DERNEĞİN HER TALEBİ BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANDI

Şahin Şerifoğulları'nın başkanlık döneminde Elazığ'da Alevi-Sünni ayrımı yapılmadığını ve her ihtiyaç duyduklarında Elazığ Belediyesi'nin yardımlarına koştuğu belirten Başkan Tam,

"Sevgili velilerimiz belediye başkanımızın yaptığı hizmetlerden ve derneğimize göstermiş olduğu ilgisinden dolayı sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum. 5 yıllık süre boyunca 11 ana başlıkta 100 proje kapsamında gerçekleştirdiği projelerle Elazığımıza değer katmış ve bugün bu projeleri bitirmenin gururuyla sizlerin karşısına gelmiştir. Derneğimizin kurulum aşamasında ne zaman öğrencilerimiz adına taleplerimizi  ilettiysek aynı gün taleplerimiz belediyemiz tarafından gerçekleştirildi." Dedi.

Elazığ'ın Zarif Kelebekleri'nin Şahin Başkan Coşkusu

ELAZIĞ MİKROSİYASETTEN UZAK BİR ANLAYIŞLA YÖNETİLDİ

Zarif Kelebekler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Alican Tam konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Şahin Başkanımız Görevde olduğu süre boyunca Alevi-Sunni ayrımı yapmayarak mikrosiyasetten uzak bir anlayışla Gerçek Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini bizlere çok güzel gösterdi.Her Başarılı Belediye Başkanının arkasında başarılı bir ekip vardır.Bu sözlerimize itafen Sayın Belediye Başkanımızın Sevgili Özel Kalem Müdürü Levent Sancar Beye de derneğimizin açılış sürecinde bizlere göstermiş olduğu özel ilgisinden dolayı  teşekkür ediyorum."

Elazığ Mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları'na Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ak Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Elazığ'ın Zarif Kelebekleri'nin Şahin Başkan Coşkusu

“HİZMET EDERKEN HİÇBİR BÖLGEYİ VE HİÇBİR MAHALLEYİ AYIRMADIK”

Ayrım yapmadan Elazığ’ın her bölgesine hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Şerifoğulları; “2019 Yerel Seçimleri öncesi sahaya inip şehrimizin kronikleşmiş sorunlarını çözebilmek ve şehrimizin dönüşümünü sağlayabilmek adına 11 Ana Başlıkta 100 Projemizi beğenilerinize sunmuştuk ve sizlerin teveccühü ile bu göreve geldik. Hemen çalışmalarımıza başladık ve göreve gelmemizin hemen ardından Elazığ depremini yaşadık. Elazığ’da deprem konutları inşa edilirken, 5 mahallemizde de kentsel dönüşüm çalışmalarımız başladı. Bu kapsamda depreme dayanıklı 25 bin konut inşa ettik. Daha sonra pandemi süreci ve yine 6 Şubat depremlerini yaşadık. Bu tür sıkıntılara ve afetlere rağmen verdiğimiz sözleri yerine getirmek için, her bir hemşehrimizin geleceğini daha müreffeh kılabilmek için çalışmalarımızı sürdürdük. Elazığ’ımıza çok kıymetli yatırımlar kazandırdık. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde sizlerden, hizmet odaklı bizlere destek vermenizi istiyorum. Hizmet ederken hiçbir bölgeyi ve hiçbir mahalleyi ayırmadık. İki Cemevimizin ihtiyacı ne ise ne talepte bulunulduysa hepsini karşıladık" dedi.