Elazığ'ın yeni camisi için imza atıldı

Elazığ'da Fethi Sekin Şehir Hastanesi bünyesinde yapılacak caminin protokolü imzalandı.

Haberin Özeti

  • Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi bünyesinde yapılacak caminin protokolü Vali Numan Hatipoğlu ve milletvekillerinin katılımıyla imzalandı.
  • Yeni cami, hayırsever Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve ailesi tarafından ilimize kazandırılacak.
  • Cami, hastanede tedavi gören vatandaşlar, hasta yakınları ve sağlık çalışanları için ibadet imkânı sunacak.

Elazığ Valisi Sayın Numan Hatipoğlu, ilimiz milletvekilleri Prof. Dr. Sayın Erol Keleş, Sayın Ejder Açıkkapı ve ilgili kurum müdürlerinin katılımlarıyla Fethi Sekin Şehir Hastanesi Camii'nin yapımına ilişkin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Vali Hatipoğlu, törende yaptığı konuşmada hayırseverlere teşekkür ederek, bu tür hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Protokol, Elazığ'a kazandırılacak caminin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Elazığ'ın yeni camisi için imza atıldı

ELAZIĞ'A YENİ CAMİ YAPILACAK

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Camii, hayırsever Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve ailesi tarafından ilimize yapılacak. Camii, hastanede tedavi gören vatandaşlar, hasta yakınları ve sağlık çalışanları için ibadet imkânı sunacak.