Elazığ'ın Vazgeçilmez Hediyecisi

Hasret ATA- Tamer ÖREN/Ülkemizde son 3 yılda dünya ve ülke genelinde yaşanan kötü olaylardan dolayı birçok baba ya da baba adayı ne yazık ki hayatını kaybetti. Akıp giden zamanda ise birçok kişi baba oldu. 18 Haziran babalar günü için hediyelik ürünlere yönelen vatandaşlarımızın uğrak noktası olan ve Güngör Aydın'ın işlettiği tezgaha gittik. Bakalım bu yıl ki Babalar Günü nasıl geçmiş.

Elazığ'ın Vazgeçilmez Hediyecisi

Güngör Aydın: “5 yıldır bu iş merkezinde Elazığ halkına hizmet ediyorum. El sanatlarıyla uğraşıyorum, kupalara baskı, ahşap ürünleri hediyelik ürünler şeklinde Tamamen el emeği ürünler üretimi yapıyoruz. Genelde özel günlerde çok fazla talep oluyor. Hafta sonu veya resmi tatiller fark etmeksizin burada halkın taleplerini karşılamak önceliğimiz” dedi.

Elazığ'ın Vazgeçilmez Hediyecisi

“BİR HAFTA ÖNCESİNDEN BİR HAREKETLİLİK SÖZ KONUSU”

Her yıl bildiğiniz gibi bir takım özel günler mevcut. Genelde vatandaşlarımız bu özel günleri kutlamak içi alacakları hediyeleri bir iki gün kala ya da son gün içerisinde almaya gelir ve yoğunluk olurdu. Son zamanlar da özellikle dikkatimi çeken bir şey var, bir hafta öncesinden bir hareketlilik söz konusu.

Elazığ'ın Vazgeçilmez Hediyecisi

“YAŞANAN PANDEMİ VE DEPREM FELAKETİ KİŞİLER ÜZERİNDE MANEVİ DUYGULARI ÖN PLANA ÇIKARDI”

 Yaşanan pandemi ve deprem felaketi kişiler üzerinde manevi duyguları ön plana çıkardığını  söyleyebilirim. Kötü olayların yaşanmış olması aile bağlarını kuvvetlendirdi düşüncesindeyim, insanlar özel günlerde birlik olmaya çalışıyor böyle olunca bu durumda bizim işlerimize yansıdığını fark ettik. Genel de babalar günü anneler gününün gölgesinde kalırdı ama bu yıl durum biraz daha farklı. Uzun yıllardır hediyelik işiyle uğraşıyorum sevgililer ve anneler günü zirvedeydi, bu yıl durum ilk defa babalar günün bu kadar yoğun geçtiğini görüyorum.

Elazığ'ın Vazgeçilmez Hediyecisi

 

Elazığ'ın Vazgeçilmez Hediyecisi