Elazığ'ın Medya Gücü

Elazığ'ın köklü bir basın tarihine sahip olmakla birlikte, bugün yayın hayatında bulunan kurumlarımızın hem teknolojik donanım, hem tecrübeli ve birikimli isimler yetiştirmek yönünde iyi bir noktada olduğunu sıklıkla dile getiriyor ve bundan mutluluğumuzu ifade ediyoruz.

Elazığ'ın Medya Gücü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün yayın hayatında olan televizyonlarımız, günlük ve haftalık gazetelerimiz, haber sitelerimiz ve son zamanlarda hayatımızın içinde daha çok olan  YouTube  kanallarımızın yayınları ve bunları gerçekleştiren medya çalışanları, yereli aşıp ulusal kuruluşlarda da rahatlıkla  program yapacak bir birikime sahipler.

Bunun örneklerini hemen her yıl bizzat Cumhurbaşkanı tarafından verilen ödüllerden de anlamak mümkün.

Medya çalışanlarımızın bu vasıfları yanında, kuruluşlarımızın sahipleri ve yönetim kurulu üyelerinin de ülke genelinde   adından sıklıkla söz ettirdikleri bir şehir oldu Elazığ.

Bunun son örneğini, Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikasının  (TVSEN) 28 Ocak Cumartesi günü Ankara’da yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda gördük.

Çok sayıda televizyonun üye olduğu TEVSEN’in Genel Başkanlığa, ilimizin hem iş hayatında hem de medya alanında sevilen ismi Yunus Evliyaoğlu’nun seçilmesi medya mensubu olarak bizleri de gururlandırdı.

Geçmişte katıldığı Kanal 23 ekranlarındaki yorumlarıyla dikkat çeken, şehre dair inovatif proje ve düşünceleri olan Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoğlu’nu Hakimiyet ailesi olarak seçildiği bu önemli  görevinden dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.